CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obres de remodelació de la Masia del Molí

Obres de remodelació de la Masia del Molí

21/08/2015

La Brigada Municipal treballa en la redistribució de les instal·lacions que actualment acullen la formació de cuina del Pla de Transició al Treball (PTT) i, el proper curs, els cicles formatius de cuina i restauració. L’acabament de les obres està previst pel mes d’octubre, quan es reprenguin les classes.

El projecte de reforma de la Masia del Molí, aprovat al juny per l’Ajuntament, ja està en marxa.

La planta baixa de l’edifici mantindrà la cuina i incorporarà unes sales de preparació d’aliments a les quals es col·locaran unes cambres frigorífiques. D’aquesta manera, es facilitarà el circuit d’emmagatzematge, preparació i cocció dels aliments. A més, s’ha dissenyat un espai per a vestidors.

D’altra banda, a la planta primera, la qual abans era un espai diàfan en desús, s’instal·larà una zona de menjador, amb uns serveis i un office on s’acabaran de preparar els plats.

Per connectar les dues plantes, sobre l’edificació s’ha construït un nexe de comunicacions verticals, integrat per unes escales i un elevador.

Es preveu que les obres finalitzin a l’octubre, coincidint amb l’inici del curs. El pressupost de l’actuació és de 220.000 euros.

L’objectiu és adequar les instal·lacions al mòdul de cuina i restauració del Pla de Transició al Treball (PTT) i als nous cicles formatius de grau mitjà de cuina i gastronomia i de serveis en restauració que formen part del projecte Montornès cuina futur.

Èxit de preinscripcions als cicles de grau mitjà

A partir de l’octubre, al municipi es cursaran, per primer cop, dos cicles de grau mitjà de Cuina i Gastronomia i de Serveis en Restauració. Així doncs, Montornès serà l’únic poble de la comarca que oferirà aquests estudis. 

La demanda ha duplicat gairebé les places disponibles. S’han rebut 76 peticions per a les 40 places inicials, que seran finalment 44 (22 per a cada cicle).

La part pràctica dels cursos es durà a terme a la Masia del Molí, mentre que la teòrica es farà a l’institut Marta Mata. 

Arxivat a: General
La Masia del Molí, en obres
Treballadors de la Brigada sobre l'edifici annex que han construït
Obres a la primera planta de la Masia, abans en desús. Aquest espai acollirà el menjador
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona