CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Protestes veïnals pel tancament a l’agost de l’oficina del BBVA a Montornès Nord

Protestes veïnals pel tancament a l’agost de l’oficina del BBVA a Montornès Nord

15/07/2015

Aquest dimecres, representants dels veïns i de la Unió de Botiguers, acompanyats pel regidor del barri Juan José Fernández, han demanat a la responsable de zona del BBVA que l’entitat bancària reconsideri la seva decisió de tancar a l’agost l’oficina del carrer de Federico Garcia Lorca.

Des de fa més d’una setmana un grup de veïns han expressat al BBVA la seva protesta per la decisió de deixar fora de servei, durant el mes d’agost, la sucursal del banc a Montornès Nord. L’alcalde, José A. Montero, també va manifestar a l’entitat que la decisió de tancar l’oficina suposava un perjudici important per a les persones grans, un col·lectiu amb un pes important al barri i, moltes vegades, amb problemes de mobilitat. 

A la reunió d’aquest dimecres la responsable de zona del BBVA, Àngels Miquel Maqueda, s’ha compromès davant els representants del veïnat i de la Unió de Botiguers, i del regidor del barri de Montornès Montornès Nord, Juan José Fernández, a traslladar novament la petició del veïnat i a tractar d’aconseguir el compromís de la direcció del BBVA perquè la situació no es torni a repetir en el futur. Les parts han acordat que es tornaran a reunir els propers dies per conèixer el resultat de la gestió de la responsable de zona. 

Per la seva banda, el veïnat ha decidit continuar amb les concentracions, iniciades fa uns dies, davant l’oficina del BBVA al carrer de Federico Garcia Lorca. La propera serà aquest dijous, a les 11 h.

Arxivat a: Ciutadania
Oficina del BBVA al carrer de Federico García Lorca, a Montornès Nord
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona