CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Espai de Debat Educatiu, un fòrum obert a la ciutadania

L’Espai de Debat Educatiu, un fòrum obert a la ciutadania

02/07/2015

El mes d’octubre començaran les trobades regulars de l’Espai de Debat Educatiu (EDE), un nou fòrum de reflexió i intercanvi sobre educació. El projecte es posarà en marxa amb 48 integrants i està obert a totes les persones que s’hi vulguin adherir. Ho poden fer a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El programa EDE proposa promoure el debat entre famílies i professionals, i compartir punts de vista, formes d’educar i suggeriments sobre les respostes educatives que es donen quotidianament en el context escolar, social i familiar.

Més d’una cinquantena de persones van assistir dissabte a la presentació d’aquest projecte, juntament amb l’alcalde José A. Montero i la doctora en psicologia M. Jesús Comellas, encarregada de conduir el fòrum. 

Trobades regulars a partir del mes d’octubre
En aquesta sessió es va decidir començar a desenvolupar trobades mensuals de debat al mes d’octubre. En principi ja hi ha 48 persones que en formaran part. L’EDE, però, es concep com un espai obert. S'hi poden incorporar famílies, professionals, entitats i qualsevol persona interessada a reflexionar, compartir i debatre sobre els valors educatius.

Per facilitar el màxim la participació de les famílies les sessions comptaran amb un servei de monitoratge per a infants a càrrec de l’Esplai Panda. 

Reforçant la relació família-escola
La creació de l’EDE, juntament amb els cicles de xerrades per a famílies que s’han desenvolupat en els darrers mesos forma part del Projecte Educatiu de Montornès i reforça el treball de relació família-escola que s’està duent a terme. La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

Més informació: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)  Tel: 93 5721170 (ext. 9133 i 9103)

Arxivat a: Ciutadania, Educació
Un moment de la presentació de l'Espai de Debat Educatiu celebrada a la Sala Parroquial de Sant Sadurní
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona