CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Mitja escalfa cames

La Mitja escalfa cames

26/02/2015

Aquest dimecres s’ha presentat la 22a edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, que organitza el Club Esportiu Montornès Atletisme. La cursa se celebrarà el 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones. Enguany, la recaptació de la 8a Mini Solidària es destinarà a l’adquisició d’aliments per a Càritas Montornès.

Més 80 persones convidades han assistit a la presentació de la 22a edició de la Mitja que s’ha celebrat aquest dimecres a la Sala de la parròquia de Sant Sadurní. Entre els assistents hi ha hagut els alcaldes de les poblacions organitzadores: José A. Montero, Antoni Guil, Oriol Safont i Rafael Ros. L’acte també ha comptat amb la presència del representant territorial de l’Esport de la Generalitat, Santiago Siquier; del vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep M. Antentas i de representants de les entitats i empreses patrocinadores que fan possible la prova.

El 7 i 8 de març les curses atlètiques seran les protagonistes, amb la Mini solidària, la Mitja i la prova de 6 km. En total, participaran a l’entorn de 6.000 esportistes i prop de 400 persones que inclouen cossos policials, serveis sanitaris, protecció civil i voluntaris, formaran part de l’organització.

Atletes rellevants

En aquesta edició la Mitja comptarà amb la participació d’Hasna Bahom, guanyadora de la prova els anys 2009 i 2013 i de Fatima El Aouja, 3a en el Campionat de Catalunya absolut de Cros 2015 i campiona de Catalunya Cros Curt i Llarg per Clubs d’aquest any.

Entre els atletes masculins hi ha el corredor del Club Esportiu Montornès Atletisme Driss Lakhouaja, guanyador de la Mitja 2014 i vencedor, entre d’altres, de la darrera Cursa de la Mercè de Barcelona, la Cursa del Corte Inglés, la Marató de Barcelona, la Jean Bouin i la Cursa de Sant Antoni. També hi participarà Ivan Limia, del Triatló Montornès que s’ha proclamat recentment subcampió de Catalunya elite de duatló i ha estat quart en el Campionat d’Espanya d’aquesta modalitat.

Arxivat a: Esports
Els alcaldes dels pobles organitzadors; representants de la Generalitat i de la Federació; patrocinadors i l'atleta, Hasna Bahom
Presentació a la Sala de la parròquia de Sant Sadurní
Material del lot per als participants de la 22a edició de la Mitja
Alumnes del Pla de Transició al Treball van preparar i servir el refrigeri
Actuació dels alumnes de l'Aula de Teatre
Durant l'acte alumnes de l'Escola Municipal de Música de Montornès van interpretar diverses peces musicals
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona