CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cap de setmana de triomfs per a l’atletisme montornesenc

Cap de setmana de triomfs per a l’atletisme montornesenc

19/01/2015

Els equips masculí i femení de cros del Club Esportiu Montornès Atletisme s’han proclamat Campions de Catalunya de Cros curt. Moed Mbarki ha batut el récord d’Espanya Juvenil de 1.500 en pista coberta i Dris Lakhouaja ha guanyat la Cursa del Barri de Sant Antoni de Barcelona.

El Club esportiu Montornès d’Atletisme ha viscut un cap de setmana d’èxits esportius tant en el Campionat de Catalunya de Cros curt, com en la Jornada de control de mig fons de la RFEA i en la Cursa del Barri de Sant Antoni.

Els equips masculí i femení de cros s’han proclamat Campions de Catalunya de Cros Curt en la competició disputada aquest cap de setmana al Parc de Catalunya de Sabadell, i que s’ha fet coincidir amb el cros de Sant Sebastià. La prova és classificable per al Campionat d'Espanya de la mateixa distància.

D’altra banda, també a Sabadell, en aquest cas en el marc de la Jornada de control de mig fons organitzada per la Real Federación Española de Atletismo, Moed Mbarki ha batut el rècord d’Espanya juvenil de 1.500 m en pista coberta amb un temps de 3:50.27.

Finalment, Dris Lakhouaja ha guanyat, per setena vegada consecutiva, la Cursa del Barri de Sant Antoni de Barcelona. En la 37 edició d'aquesta prova de 10 km disputada diumenge han participat més de 4.000 atletes.

Arxivat a: Esports
L'equip femení de cros del CE Atletisme (Foto: CE Montornès Atletisme)
L'equip masculí de cros del CE Atletisme (Foto: CE Montornès Atletisme)
Moment de l'arribada de Dris Lakhouaja a la meta de la Cursa del Barri de Sant Antoni (Foto: CE Montornès Atletisme)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona