CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Construïm el 25N

Construïm el 25N

25/11/2014

Més de 200 persones han participat en l'acte central de commemoració del Dia Internacional contra la violència masclista.

El Teatre Municipal ha estat l'escenari de l'acte central del programa organitzat a Montornès a l'entorn del Dia Internacional contra la violència masclista. Més de 200 persones, entre les quals molts infants i joves i persones dels Casals de la Gent Gran, s'han ajuntat per construir un missatge de compromís contra la violència de gènere. Entre tots han creat un mosaic amb el lema de la campanya d'enguany: "Trenquem el silenci".

Seguidament, la regidora delegada de l'Àrea de Ciutadania de l'Ajuntament, Maria José Figuera, ha fet la lectura del manifest institucional del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones subscrit per la Generalitat, les quatre diputacions i les associacions municipalistes de Catalunya.

Al final de l'acte s'ha projectat un vídeo protagonitzat per infants del Centre Infantil la Peixera i joves del Centre Juvenil Satèl·lit.

Manifest institucional reivindicatiu 
El manifest d'aquest any visibilitza la violència masclista que pateixen dones amb discapacitat i reivindica, entre altres coses, la necessitat de disposar de tots els recursos possibles per prevenir, perseguir, pal·liar i reparar els efectes de la violència masclista.

També es posa en relleu la importància que les entitats i organitzacions que constitueixen una xarxa associativa experta en aquesta problemàtica comptin amb el suport polític i de les administracions, i prestin, alhora, el seu saber i conèixement a les institucions i administracions.

Finalment es fa un reclam a tota la societat, homes i dones, per visibilitzar, denunciar i eliminar qualsevol tipus de discriminació patida per les dones. 

Arxivat a: Ciutadania, Igualtat
"Trenquem el silenci" el lema de la campanya d'aquest any
Preparant el mosaic
El Teatre ple de persones disposades a participar en la iniciativa
Durant l'acte s'ha repartit material de la campanya contra la violència masclista
També s'ha projectat un vídeo elaborat pels infants del Centre Infantil la Peixera i joves del Centre Juvenil Satèl·lit
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona