CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > "Eva de les mil llunes", un projecte de micromecenatge cultural solidari

"Eva de les mil llunes", un projecte de micromecenatge cultural solidari

24/10/2014

El Casal de Cultura dóna suport a la difusió de la iniciativa que ha de permetre la publicació del llibre "Eva de les mil llunes" de Rosa Cortés. Una part dels diners que s’arribin a recaptar amb la venda del volum es destinarà a la Fundació Institut Recerca de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau.

El Casal de Cultura dóna suport a la difusió de la iniciativa que ha de permetre la publicació del llibre Eva de les mil llunes de Rosa Cortés Moliner. Al poble se la recorda perquè hi va treballar com a tècnica de cultura durant 25 anys fins que va haver de deixar la feina, ara en fa set, a causa d’un càncer.

L’obra conjuga poemes de Teresa Costa-Gramunt, amb fotografia i pintures de la mateixa Rosa Cortés que li serveixen per explicar de manera molt personal la lluita contra la malaltia.

Una part dels diners que s’arribin a recaptar amb la venda del volum es destinarà a la Fundació Institut Recerca de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau on l’autora encara rep tractament.

Per tirar endavant la publicació s’ha cercat la fórmula del micromecenatge, que permet el finançament de projectes amb petites aportacions individuals. En aquest cas, les contribucions es poden fer per Internet a través de la plataforma Verkami (www.verkami.com). A més del Casal de Cultura, altres equipaments com la Biblioteca i l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre, han fet extensiva la proposta als seus usuaris i l’han difós a través de les xarxes socials. Tant el Casal com la Biblioteca també s’han ofert a recollir directament les aportacions de qui vulgui col·laborar i fer-les arribar en el seu nom al projecte.

Arxivat a: Ciutadania
Rosa Cortés
La portada del llibre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona