CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nou impuls al Banc del Temps

Nou impuls al Banc del Temps

18/09/2014

El 23 de setembre a les 18 h se celebrarà una reunió informativa a l’Espai Cultural Montbarri per donar un nou impuls al projecte que es va posar en marxa el mes de març. Durant les properes setmanes també s’ubicarà un punt d’informació als mercats setmanals i a la Fira d’Oportunitats del 4 d’octubre.

El Banc del Temps és una proposta d’ajuda mútua i d'intercanvi de serveis entre persones. La iniciativa es va posar en marxa al mes de març resultat de les inquietuds dels mateixos veïns del poble.

Actualment el Banc del Temps té una quinzena usuaris i un grup a Facebook amb un centenar de membres.

Per tal de donar un nou impuls al projecte, el 23 de setembre a les 18 h se celebrarà una reunió informativa al l’Espai Cultural Montbarri (carrer de la Casa nova, 18).

També s’ha previst ubicar un punt d’informació els dies 26 de setembre, 3, 10 i 17 d’octubre al mercat setmanal de Montornès Centre; el 4 d’octubre a la Fira d’Oportunitats que se celebrarà a la plaça de Pau Picasso, i els dies 27 de setembre i 11 d’octubre al mercat setmanal de Montornès Nord. 

L’intercanvi de serveis, la base del Banc del Temps

El Banc del Temps permet l’intercanvi de tasques i serveis com ara acompanyar els infants a escola, treure el gos a passejar, fer un massatge, passar textos a l’ordinador, fer petites reparacions, cuinar, regar les plantes, etc.

Els qui s’hi adhereixen disposen d’un talonari amb hores que poden utilitzar en funció de les seves necessitats. Alhora, cada participant ofereix el seu temps per ajudar els altres. El temps de tothom es valora igual, amb independència del tipus de tasca que s’intercanviï. 

Ampliació dels horaris d’atenció

A partir d’ara el Banc del Temps amplia els horaris a l’Espai Cultural Montbarri. Romandrà obert els dilluns, dimecres i dijous, de 10 a 13 h i els dimarts de 16 a19 h. El telèfon és el 93 572 20 77. Fora d’aquests dies també se’n pot obtenir informació a l’Oficina del barri, al telèfon 93 568 81 27. El correu electrònic és (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Més informació a bdtlaxarxamontornes.cat

Arxivat a: Ciutadania, PII Montornès Nord
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona