CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El jovent de Montornès fa balanç del Pla Jove 2010-2014

El jovent de Montornès fa balanç del Pla Jove 2010-2014

17/07/2014

Una trentena de persones van participar, fa uns dies, en el ‘Fòrum Jove’ organitzat per revisar el Pla Jove Local i fer propostes per l'actualització del document

Les actuacions incloses al Pla Jove Local de 2010 – 2014 van ser el centre, divendres passat ala SalaStoping, del debat i de l’anàlisi d’una trentena de joves del poble. Les propostes i les reflexions es consideraran per a l’actualització del document que cobrirà el període 2015 – 2019.

La finalitat del Pla Jove és dotar al municipi de les estratègies d’actuació que poden donar resposta a les demandes i les necessitats del jovent d’entre 15 i 29 anys.

L’activitat va comptar amb la dinamització del grup de joves que duen a terme aquests dies les pràctiques incloses al Curs de Premonitor/es de temps de lleure.  En el debat, els joves i els tècnics responsables del desenvolupament del Pla Jove van avaluar l’eficàcia i van propasar millores de les prop de 50 iniciatives que recollia el programa. El ‘Fòrum Jove’ va culminar amb un sopar i l’actuació d’una banda del Casal de Músics de Masferrer.

El Pla Jove Local, una eina de treball
El Pla, que va aprovar el Ple Municipal al maig de 2010, agrupava un total de 47 actuacions articulades de forma transversal en 8 àmbits: cohesió social i convivència ciutadana; cultura, comunicació i oci; educació; esports; hàbitat; ocupació; participació; i salut.

Entre les iniciatives que recollia el pla i que s'han posat en marxa en els darrers anys hi ha els programes Salut Jove, Joves Guia o Fem els deures. 

Arxivat a: Ciutadania, Joventut
El tècnic de Joventut de l'Ajuntament, Marc Colàs, va fer la presentació del Pla Jove 2010 - 2014
Un dels grups de discussió del Fòrum Jove
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona