CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Una alumna del Vinyes Velles guanya el Premi Universitat de Vic de Recerca Batxillerat

Una alumna del Vinyes Velles guanya el Premi Universitat de Vic de Recerca Batxillerat

18/06/2014

Àfrica Closa Comas estudiant de 2n de Batxillerat de l’Institut Vinyes Velles ha rebut aquest dimarts el Primer Premi Universitat de Vic de Recerca de Batxillerat, ex aequo, en l'apartat Institut Català de les Dones.

Un treball sobre l’escriptora Caterina Albert i Paradís, coneguda pel pseudònim Víctor Català, li ha valgut a Àfrica Closa Comas el Primer premi (ex aequo) Universitat de Vic de Recerca per a alumnes de Barxillerat. Ha estat en l’apartat Institut Català de les Dones.

El treball es titula Paradís Català. La voluptuositat darrera l’escriptora i ha estat realitzat sota la tutoria d’Helena Arnedo, professora del Departament de Llengua Catalana i Literatura de l'Institut Vinyes Velles.

El premi Universitat de Vic de Recerca per a estudiants de batxillerat en l'apartat Institut Català de les Dones està dotat amb 1.500 euros i reconeix els millors treballs sobre la visualització de l'acció social de les dones i les aportacions de la seva experiència en diferents àmbits, sobre la defensa i el treball pels drets de les dones en la consecució de la igualtat d'oportunitats i sobre violència masclista.

Arxivat a: Educació
Àfrica Closa durant l'acte de lliurament dels premis. Foto: Institut Vinyes Velles
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona