CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tot a punt per a l’estrena de la Remençada

Tot a punt per a l’estrena de la Remençada

06/06/2014

Aquest dissabte, 7 de juny, s’estrena la Remençada, el gran musical a l’aire lliure i en moviment sobre la revolta remença. L’espectacle començarà a les 18 h a la plaça dels Remences i acabarà a la plaça de Pau Picasso.

L’Associació la Remençada ultima els preparatius per a l’estrena, aquest dissabte, del gran musical que dóna nom a l'entitat.

Aquests dies es fan els darrers assajos i s'instal·len els escenaris entarimats en el camí que va des de la plaça dels Remences a la plaça de Pau Picasso. En aquest espai final, a més, s’enllesteix la instal·lació de dues graderies amb una capacitat per a 500 persones cadascuna. L’ús d’aquests seients està reservat per als mateixos col·laboradors de l’espectacle i per a les persones que hagin fet la reserva als establiments col·laboradors.

Un espectacle en moviment amb més de 300 participants
La Remençada és un muntatge musical que recrea la batalla de la Guerra dels Remences que es va lliurar a Montornès el 1485. La idea i els textos són de l’escriptor Xavier Bertran i la música (trenta peces en total) de Xavier Baurier. La direcció teatral va a càrrec de Joan Sors i la coordinació musical, de Ramon Bau amb el suport de Miquel Santiago del Hoyo.

L’espectacle, que es prepara des de fa tres anys, compta amb la participació de més 300 persones, més de la meitat de les quals hi fan d'actors i actrius.

La representació es dividideix en sis actes i podrà ser seguida pel públic en tot el seu recorregut.

Els patrocinadors
A més de l’Ajuntament, que dóna suport econòmic i logístic a l’espectacle, les empreses amb seu al municipi també s’han implicat activament en la posada en escena de la Remençada. Entre els patrocinadors hi ha Henkel, Durero, Lucta, Cobega,  El Corte Inglés, Sumitomo i Ingalsa.

Arxivat a: General
Muntatge de grades a la plaça de Pau Picasso
Darrers assajos del musical. Foto: La Remençada
Més preparatius per a l'espectacle. Foto: La Remençada
La Remençada té la seva pròpia coca que es ven a tres pastisseries del poble. Foto: La Remençada

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona