CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els vídeos de la I Mostra de Curtmetratges sobre Montornès Nord ja es poden veure a Youtube

Els vídeos de la I Mostra de Curtmetratges sobre Montornès Nord ja es poden veure a Youtube

21/04/2014

L’Espai Jove Satèl·lit i el Centre d’Estudis de Montornès han penjat a la Xarxa els deu vídeos que van participar a la I Mostra de Curtmetratges sobre Montornès Nord. Les obres han estat produïdes per joves d’entre 12 i 30 anys.

Els deu curtmetratges que van participar a la primera edició de la Mostra de Curtmetratges sobre Montornès Nord ja es poden veure al canal de Youtube “Espai Jove Montornès”

La Mostra de Curtmetratges va ser una iniciativa de les activitats del 50è aniversari de Montornès Nord, amb l’objectiu de potenciar la imatge positiva del barri, millorar l’arrelament de la gent i fomentar la creativitat dels participants.

Durant les setmanes prèvies a la Mostra, el Centre d’Estudis de Montornès va impartir uns taller gratuït d’introducció als curtmetratges al Centre Juvenil Satèl·lit per ajudar els joves amb la realització dels vídeos.

El resultat van ser una desena de treballs que es van projectar al desembre a l’Espai Cultural Montbarri. Ara són a l’abast de tothom a Internet. http://www.youtube.com/user/espaijovemontornes

Arxivat a: General
Captura del curtmetratge "Es lo que hay"
Foto de família dels participants en la I Mostra de Curtmetratges de Montornès Nord
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona