CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La comarca celebrarà a Montornès els 25 anys de CPNL

La comarca celebrarà a Montornès els 25 anys de CPNL

17/04/2014

El dissabte 26 d'abril, Montornès acollirà la VIII Trobada dels alumnes dels Cursos de Català per a Adults i les parelles lingüístiques de la comarca. Aquest any la trobada també servirà per celebrar els 25 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Una ruta de Granollers a Montornès obrirà la celebració a la comarca dels 25 anys del CPNL, que es fa coincidir amb la VIII Trobada dels alumnes dels Cursos de Català per a Adults i les parelles lingüístiques del Vallès Oriental.

L’inici serà, a les 9.30 h, un esmorzar a Can Cabanyes amb la salutació de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

A les 10.30 h, començarà la caminada per la llera del riu fins arribar a Montornès passant per la Font de Santa Caterina. Membres de l’associació excursionista Lleure de Montornès acompanyaran l’expedició.

A l’avinguda de la Llibertat, l'alcalde de Montornès, José A. Montero; el president del Consell Comarcal, José Orive, i la presidenta del Consell del CNL del Vallès Oriental, Pietat Sanjuán, els donaran la benvinguda

Les entitats locals amb la celebració
A més de l’Associació Excursionista Lleure, la celebració comptarà amb la col·laboració de diverses entitats del poble. La figura del Ceballot, de la colla Draci Diables participarà en la benvinguda i la Coral de la Societat Coral La Lira interpretarà "La Sardana de Montornès" i "L'Havanera del Vallès". Amés, el Centre d’Estudis de Montornès i l'associació La Remençada aportaran informacions sobre les seves activitats culturals.

A continuació, hi haurà un dinar al Parc dels Castanyers, seguit d’una sessió fotogràfica a càrrec de l'Associació Fotogràfica de Montornès.

Tastet de "La Remençada"
Per cloure la jornada, l’Associació la Remençada oferirà una representació de l’espectacle musical que preparen des de fa mesos sobre la darrera batalla de la Guerra dels Remences que es va lliurar a Montornès al 1485.

Arxivat a: General
.
El cartell de la caminada
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona