CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els autors de Montornès parlen de l'art d'escriure a la Biblioteca

Els autors de Montornès parlen de l'art d'escriure a la Biblioteca

17/04/2014

Xavier Bertran, Mercè Blanes, Encarna Gascón i Arturo Padilla han participat aquest dimecres en una taula rodona sobre l'escriptura

Quatre autors de Montornès han compartit aquest dimecres la seva experiència amb l'escriptura en una taula rodona organitzada per la Biblioteca Municipal Es tracta de quatre perfils força diferenciats que aporten, cadascun, una visió particular i personal del fet d'escriure. 

Xavier Bertran, amb una àmplia experiència com a autor de novel·les, contes, textos divulgatius i altres peces, ha parlat de l'escriptura i també de les dificultats que representa per a un autor poder publicar. Mercè Blanes ha explicat la seva relació amb la poesia i la música i Encarna Gascón ha relatat les peripècies del seu únic llibre de divulgació, vinculat estretament a la seva professió de llevadora. Finalment, Arturo Padilla ha referit la seva vivència com a jove escriptor que, en part gràcies als premis literaris, ha aconseguit la publicació de quatre llibres en els darrers anys.

Ha estat la primera vegada que quatre autors de Montornès s'han donat cita en un mateix espai per parlar de llbres i d'escriptura. L'acte forma part de la programació de la Primavera Cultural.

 

 

 

Arxivat a: General
Els autors parlen d'escriptura a la Biblioteca
D'esquerra a dreta, Encarna Gascó, Mercè Blanes, Arturo Padilla i Xavier Bertran
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona