CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament potencia l’acció social i la ciutadania en la nova organització municipal

L’Ajuntament potencia l’acció social i la ciutadania en la nova organització municipal

15/04/2014

Aquest mes d’abril s’ha implantat un nou model d’organització per tal de millorar la qualitat dels serveis que presta l’Ajuntament i la gestió dels recursos disponibles

El Ple ha aprovat aquest mes la nova organització municipal d’acord amb els criteris de millora de l’estructura establerts en el Pla Estratègic Municipal que s’ha desenvolupat durant el darrer any, amb la col·laboració de responsables polítics i tècnics.

Una de les modificacions més significatives és la divisió de l’Àrea de Serveis Personals, que amb el pas del temps havia assumit un gran nombre de departaments i serveis, en dues: una d’Acció Social i una altra de Ciutadania.

L’Àrea d’Acció Social es dedicarà als Serveis Socials, Promoció Econòmica, Polítiques d’Igualtat, Educació i Joventut. Les qüestions relacionades amb Participació Ciutadana, Salut Pública, Cultura, Festes, Esports, Consum, Cooperació Internacional i Promoció del municipi es gestionaran des de l’Àrea de Ciutadania.

Una altra novetat és la creació d’una àrea específica dedicada a la Seguretat Ciutadana i la Convivència.

Arxivat a: General
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona