CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Guanyadors del III Concurs de Fotografia i Pintura del Dia Internacional de les Dones

Guanyadors del III Concurs de Fotografia i Pintura del Dia Internacional de les Dones

07/03/2014

Chari Pérez ha estat la guanyadora de la categoria de fotografia d’adults amb un treball titulat "Mia”. En la categoria de fotografia o dibuix juvenil ha aconseguit el primer premi Maria Karach amb el dibuix “I la dona amb meny sou?“. Els premis de pintura han quedat deserts.

La tercera edició del concurs de Fotografia i Pintura del Dia Internacional de les Dones ha rebut un total de 24 obres.

El primer premi en Fotografia d’adults, dotat amb 150 euros, ha estat per a Chari Pérez, pel treball titulat “Mia". El segon premi, de 100 euros, ha anat per a Eva Pérez amb l’obra “Retrato de una opresión”. El tercer premi ha estat atorgat a “Mujer, madre, empresaria, esposa, mujer” de Raquel Sánchez que s'ha emportat 75 euros.

Pel que fa als premis Fotografia o Dibuix infantil, la guanyadora ha estat Maria Karach amb el dibuix “ I la dona amb meny sou?. El premi està dotat amb 100 euros. El segon premi de 75 euros ha anat a Chaima Ahadad que ha presentat l’obra “Importància dels gèneres als esports”, i el tercer premi han quedat desert pel jurat d'aquesta edició, així com els tres premis de pintura.

Totes les obres presentades al concurs formen part d'una exposició que es pot visitar a la Sala Riu Mogent del Casal de Cultura fins al 21 de març. L'horari de visita és de dl. a dv. de 15.30 a 20.30 h.

Arxivat a: General
Quadre de guanyadors del III Concurs de Fotografia i Pintura del Dia de les Dones. (A la dreta la regidora de Polítiques d'Igualtat, M.Teresa Jiménez)
Primer premi fotografia adults. Autora: Chari Pérez
Primer premi dibuix infantil. Autora: Maria Karach
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona