CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El XXVII Concurs de Fotografia d’aficionats Premi Sant Sadurní deixa 67 instantànies sobre Montornès Nord

El XXVII Concurs de Fotografia d’aficionats Premi Sant Sadurní deixa 67 instantànies sobre Montornès Nord

28/11/2013

Miquel Ángel Hurtado i Paco Romero guanyen els principals guardons d’aquesta edició del concurs. Totes les fotografies presentades s’exposen al Casal de Cultura.

La Sala Riu Mogent del Casal de Cultura ha acollit aquest dimecres l’acte de lliurament dels premis del Concurs de Fotografia d’aficionats de Sant Sadurní, que enguany ha arribat a l’edició 27.

Aquest any el concurs s’ha dedicat al barri del Montornès Nord amb motiu del seu cinquantè aniversari amb dues temàtiques: la convivència i la diversitat cultural, i el paisatge urbà.

El guanyador del primer premi en el tema dedicat a la convivència i la diversitat, dotat amb 300 euros, ha estat Miguel Ángel Hurtado Rodríguez. El segon premi, de 150 euros, ha anat a Francisco Romero Villalba, que també ha obtingut el primer premi de 300 euros en el tema dedicat al paisatge urbà. El tercer premi, de 100 euros, ha estat per a Eli Martín Mota.

Les millors fotografies sobre paisatge urbà han estat, a més de la de Francisco Romero, una instantània de Sergio López Conde que s’ha endut 150 euros i una altra de José María Ramirez Arroyo, que ha guanyat 100 euros.

Les 67 fotografies rebudes formen part d’una exposició que es podrà visitar al Casal de Cultura fins al 9 de desembre. Del 12 al 20 de desembre es traslladaran al Centre Juvenil Satèl·lit.

Arxivat a: General
Els guanyadors del Concurs de Fotografia d'Aficionats amb la regidora de Cultura, Mª Rosa Vinyallonga
Exposició de fotografies al Casal de Cultura
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona