CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els estudiants més brillants de Montornès reben el suport de l'Ajuntament

Els estudiants més brillants de Montornès reben el suport de l'Ajuntament

27/11/2013

Marina Trabado, Noelia Sánchez i Saad Marcouchi han rebut de mans de l'alcalde, José A. Montero, els ajuts que atorga l’Ajuntament als estudiants amb qualificacions excel·lents

Aquest dimecres s’ha celebrat l’acte institucional de lliurament dels Ajuts als estudiants del poble amb qualificacions excel·lents.

Marina Trabado ha aconseguit els 500 euros que s'han atorgat en l'apartat de millor nota de batxillerat, amb un 9,4. La Marina va fer la secundària a l'Institut Marta Mata i després el batxillerat al Vinyes Velles.

Noelia Sánchez, ha estat la destinatària de l'altre ajut de 500 euros, en aquest cas per a la millor nota d'accés a la universitat, amb un 8,4. Va estudiar tant l'ESO com el batxillerat a l'Institut Vinyes Velles i actualment cursa un grau universitari de Biomedicina.

Finalment, Saad Marcouchi ha obtingut 1.000 euros per la millor nota a l’acabar un curs universitari amb una puntuació final de 9,25. Duia un 8,25 com a nota de partida, a la qual s'ha sumat un punt en complir els criteris econòmics recollits a les bases dels ajuts. Havia estat alumne de l'Insitut Vinyes Velles i ara estudia un grau de Medicina a la Universitat de Barcelona.

El jurat d’aquesta quarta edició dels ajuts als estudiants amb qualificacions excel·lents ha estat format per l’alcalde i regidor d’educació, José Montero, la tècnica d’educació, Teresa Castilla, els directors dels Instituts Marta Mata i Vinyes Velles, Ramon Coma i Josep Segura, respectivament, i per la directora de l’escola Can Parera, Maria Pernia.

Arxivat a: General
Marina Trabado, Noelia Sánchez i Saad Marcouchi, estudiants de Montornès amb notes excel·lents
L'alcalde, José A. Montero, membres del jurat i els estudiants distingits
Un moment de l'acte celebrat a l'Ajuntament
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona