CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els veïns de Montornès demostren el seu talent en els primers càstings de la Remençada

Els veïns de Montornès demostren el seu talent en els primers càstings de la Remençada

02/08/2013

Prop d’una cinquantena de veïns del poble de totes les edats han passat per la primera tanda de càstings de la Remençada, l'espectacle musical que recrea la darrera batalla de la Guerra dels Remences que es va lliurar a Montornès el 1485

Predisposició i entusiasme, però també dots per actuar i per cantar és el que han demostrat la majoria de veïns de Montornès que s’han presentat als primers càstings per optar a representar un paper a la Remençada.

Durant dues sessions, el 26 de juliol i l’1 d’agost, s’han dut a terme les primeres proves de selecció dels actors i actrius que donaran vida als personatges del musical.

La Remençada escenifica la darrera batalla de la Guerra dels Remences, que es va lliurar a Montornès el 4 de gener de 1485. La particularitat de l’espectacle és que la representació, dividida en sis actes, s'anirà desplaçant i podrà ser seguida pel públic en un recorregut que anirà des de la plaça dels Remences a la plaça de Pau Picasso.

La idea i els textos són de l’escriptor montornesenc Xavier Bertran i la música (trenta peces en total) de Xavier Baurier. La direcció teatral va a càrrec de Joan Sors i la coordinació musical, de Ramon Bau amb el suport de Miquel Santiago del Hoyo.

Durant els propers dies els primers actors seleccionats començaran a treballar els textos. S’espera que al mes de setembre s’iniciïn els assajos i es duguin a terme més càstings per acabar d’escollir els personatges, figurants i altres col·laboradors del projecte. Es preveu que el musical es podrà representar per primera vegada al maig de l’any vinent.

Arxivat a: General
Un moment dels càsting
El Fòrum Jove tindrà lloc al Teatre Municipal
Un altre moment de les proves de selecció
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona