CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Premi Font de Santa Caterina de microcontes demana relats encara més curts

El Premi Font de Santa Caterina de microcontes demana relats encara més curts

27/06/2013

El Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Ajuntament de Montornès han convocat el V Premi literari de microcontes del municipi. Una de les novetats és que els relats que es presentin hauran de fer deu ratlles, cinc menys que en les passades edicions

Els participants en el V Premi Font de Caterina de microcontes hauran d'esmolar encara més l'enginy per construir en només deu línies un relat engrescador.

Les bases del premi estableixen, com a novetat, que els contes que es presentin tinguin un màxim de deu ratlles i no quinze com en passades edicions. La lletra ha de ser Times New Roman mida 12.

El certamen, que es convoca cada dos anys, és obert a la participació de majors de 16 anys que només poden presentar un conte per participant. El microconte ha de ser escrit en llengua catalana i la temàtica és lliure. Les propostes es poden presentar per correu electrònic en format pdf a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé per correu postal a l’Oficina de Català de Montornès que té la seu al Casal de Cultura (Avinguda Mogent, 2). El termini de presentació de microcontes finalitzarà el 18 d'octubre.

Acte literari per al lliurament de premis

El guanyador s'endurà un premi en metàl·lic de 350 euros i també hi haurà un accèssit de 150 euros.  Els guanyadors es donaran a conèixer durant les festes de Sant Sadurní en un acte literari en què es llegiran els relats guanyadors i els que el jurat consideri més interessants.

El Premi Font de Santa Caterina es va crear l'any 2005. A la darrera edició del premi, l'any 2011, es va aconseguir la màxima participació de la història del certamen amb 140 contes. La guanyadora va ser Esther Blanco amb un relat titulat Nus, i l’accèssit va ser per a Joan Josep García pel microconte Proposta etimològica.

Arxivat a: General
Imatge que il·lustra l'edició del premi d'enguany. Font de Santa Caterina. Postal Lucien Roisin. Dècada de 1920. AMMON ( Arxiu Municipal de Montmeló)
18-11-2011 - Lliurament de guardons del IV Premi Font de Santa Caterina de Microcontes
A l'esquerra, la guanyadora del Premi, Esther Blanco Ribot, acompanyada per la regidora de Cultura Maria Rosa Viñallonga

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona