CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Darrers èxits esportius del l’atletisme montornesenc

Darrers èxits esportius del l’atletisme montornesenc

30/01/2013

Anna Olea, del Club Esportiu Montornès Atletisme, var ser or en els 60 m. llisos del Campionat de Catalunya Sub-23 celebrat el 27 de gener a Sabadell, mentre que els atletes sub-20 van competir per primera vegada en la final a 12 per clubs en pista coberta el dia 13

L'atleta del Club Esportiu Montornès d’Atletisme Anna Olea es va penjar la medalla d'or als 60 m. llisos del Campionat de Catalunya Sub-23 que es van disputar diumenge a Sabadell.

Anna Olea, entrenada per Marc Pruna i Cristóbal García, es va imposar a la final amb un temps de 7’99 segons marca mínima de participació per al Campionat d'Espanya Sub-23 que es disputarà a Sant Sebastià els dies 9 i 10 de Febrer.

L'altre atleta montornesenc que també participava en el Campionat, Marc Capell, va aconseguir la medalla de bronze en 400 m. llisos amb 50’11 segons. Capell també participarà al Campionat d'Espanya de Sant Sebastià.

D’altra banda, el club va participar, per primera vegada, en la final a 12 del Campionat de Catalunya sub-20 per clubs en pista coberta celebrat el 13 de gener a Sabadell. L’equip absolut masculí va quedar a les portes de l’ascens de categoria, tot i que a nivell individual van destacar les victòries de Sergi Matas en els 60m. tanques amb una marca de 8”49 i el velocista Marc Capell en 400m llisos amb 50”17. Els de Montornès van guanyar el relleu de 4x200 amb un nou rècord el club, 1’32”75 a càrrec de Josep Jimenez, Marc Capell, Andrés Zurdo y Juan Arias.

Finalment, l'atletisme de Montornès ha obtingut nou podis en les proves de cros (XVIII Cros Popular i XXI Cros Escolar) celebrades dissabte passat a les Franqueses.

(Informació facilitada pel CE Montornès Atletisme)

Arxivat a: General
Al centre, Anna Olea, del CE Montornès Atletisme (Foto cedida pel Club)
Alguns moments de la participació dels montornencs en la final del Campionat de Catalunya de Clubs (Fotos: CE Montornès Atletisme)
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona