CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Acte institucional per a la concessió dels ajuts per als estudiants de Montornès amb notes excel·lents

Acte institucional per a la concessió dels ajuts per als estudiants de Montornès amb notes excel·lents

07/05/2012

Mireia Hernández i Laura Flores han rebut aquest dilluns els ajuts a l'excel·lència en un acte institucional celebrat a l'Ajuntament

A Mireia Hernández, que havia estat alumna de l'Institut Vinyes Velles, li han estat concedits dos ajuts, un a la millor nota de batxillerat, i l’altre, a la millor nota de selectivitat. Laura Flores, estudiant d’Enginyeria de la construcció a la Universitat Politècnica de Catalunya, ha rebut l’ajut per tenir la millor nota a l’acabament d’un curs universitari.

Ha estat la segona vegada que l’Ajuntament de Montornès ha convocat aquests ajuts que tenen l’objectiu de premiar l’esforç dels estudiants universitaris i de batxillerat més brillants. En aquesta edició les bases recollien un nou criteri. Es tracta d'un barem econòmic de renda familiar a tenir en compte a l’hora d’atorgar els ajuts.

Com en la passada convocatòria s’han distingit tres apartats: un de 500 euros per a la millor nota a l’acabament del batxillerat, un altre també de 500 euros per a la millor nota de selectivitat i un tercer, de 1.000 euros, per a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari.

Els membres del tribunal van decidir la concessió dels ajuts al mes de març. L’òrgan està format pels directors dels instituts de secundària, la directora d’una de les escoles del municipi, la tècnica d’educació i l’alcalde, José Montero, que també és el regidor de l’àrea.

Arxivat a: General
Laura Flores i Mireia Hernández, estudiants amb notes excel·lents
Acte institucional a la sala d'actes de l'Ajuntament de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona