CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Campanya de donació de sang

Campanya de donació de sang

Dia i hora: dimarts 15/06/2021 de les 10:00 a les 21:00

Lloc: Casal de Cultura

La unitat mòbil d'extraccions del Banc de Sang i Teixits s'instal·la al Casal de Cultura per recollir sang, enguany amb el suport de l'associació Globus pels Valents.

Una vegada més, el Casal de Cultura tornarà a ser l'escenari de la campanya de donació de sang del Banc de Sang i Teixits a Montornès del Vallès.

De 10 a 14 h i de 17 a 21 h, les persones que siguin majors d'edat, pesin més de 50 kg i no pateixin cap malaltia podran col·laborar-hi.

La segona jornada de l'any al municipi comptarà amb la col·laboració de l'associació Globus pels Valents. La primera, celebrada el març, va rebre el suport de la Comunitat Islàmica del poble.

Les dones poden donar-ne fins a tres vegades a l'any i els homes fins a quatre, sempre respectant que, entre donació i donació, hagi passat un mínim de dos mesos. No cal fer-les en dejú.

L'aforament és limitat i cal confirmar l'assistència, de manera gratuïta, al web del Banc de Sang i Teixits.

En el moment de la donació cal identificar-se amb un document personal en vigor ( DNI, passaport, permís de residència o permís de conduir si és la primera vegada, o amb el carnet de donant si s'està registrat al Banc de Sang i Teixits). El protocol marca que si la persona interessada ha superat la Covid-19 o ha estat en contacte amb alguna persona malalta, haurà d'esperar un mes per poder donar sang. L'organització de l'acte recull tots els protocols de seguretat pel que fa a la normativa sanitària.

Arxivat a: Social
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona