CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Cinefòrum virtual: "A cambio de nada", de Daniel Guzmán

Cinefòrum virtual: "A cambio de nada", de Daniel Guzmán

Dia i hora: diumenge 20/12/2020 a les 18:00

El Centre d'Estudis de Montornès del Vallès organitza el darrer cinefòrum virtual de l'any amb una pel·lícula sobre l'adolescència que el 2015 va aconseguir 6 nominacions als Premis Goya, entre d'altres.

Després de les converses telemàtiques sobre els films Truman, L'últim ball de Carmen Amaya i La mort de Guillem, el Centre d'Estudis de Montornès del Vallès recupera les trobades amb una nova pel·lícula.

En aquesta ocasió, qui hi participi compartirà impressions sobre el film A cambio de nada, de Daniel Guzmán. 

Sinopsi: "Darío, un noi de 16 anys, gaudeix de la vida amb Luismi, el seu veí i amic de l'ànima. Mantenen una amistat incondicional, es coneixen des de nens i junts han descobert tot el que saben de la vida. Després de la separació dels seus pares, Darío marxa de casa i comença a treballar al taller de Caralimpia, un vell delinqüent amb aires de triomfador que li ensenya l'ofici i els beneficis de la vida. A més. Darío coneix l'Antonia, una dona gran que recull mobles abandonats. Al seu costat descobreix una altra manera de veure la vida. Luismi, Caralimpia i Antonia es converteixen en la seva nova família durant un estiu que els canviarà la vida.    

Per seguir l'activitat cal inscriure's prèviament al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i veure el film de manera individual. Les persones inscrites rebran un enllaç per connectar-se a la tertúlia virtual del 20 de desembre, on comentaran la pel·lícula.

Podeu veure A cambio de nada gratuïtament a l'enllaç adjunt. 

Arxivat a: Cultural, Sociocultural
Cartell de l'activitat (CEMV)
Cartell de l'activitat (CEMV)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona