CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Vespre literari: presentació de l'opuscle "El Montornès retrobat" i entrega de premis del VIII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes

Vespre literari: presentació de l'opuscle "El Montornès retrobat" i entrega de premis del VIII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes

Dia i hora: dijous 28/11/2019 a les 19:00

Lloc: Espai Cultural Montbarri

L'Espai Cultural Montbarri acull la presentació de l'opuscle "El Montornès Retrobat. Tertúlies 2018" i la gala de premis del VIII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes

Aquest llibre es compon de quatre capítols. Tres d'ells recullen els records exposats pels tertulians i tertulianes de la Tertúlia de Memòria Històrica en referència als temes escoles; jocs infantils, entremaliadures i bromes; i fondes, bars i botigues.

Inclou també un altre capítol titulat 'Cases i masies de l'entorn de la vila' elaborat a partir de les memòries de Sebastià Monteis.

Cada secció està il·lustrada amb imatges provinents de l'Arxiu Històric de Montornès.

L'acte, que se celebrarà a l'Espai Cultural Montbarri, estarà conduït per la periodista Anna Ansia i comptarà amb la participació del coordinador de l'activitat, Sergio Arévalo, i de les persones assistents a les tertúlies.

A més, l’alumnat de l’Escola de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès amenitzaran l’activitat amb alguna peça musical i faran d’enllaç cap a la gala d’entrega de premis del VIII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes.

Durant l'esdeveniment es llegiran alguns dels relats participants proposats pel jurat i l’alumnat de l’Aulta de Teatre escenificarà els contes guanyadors de l'edició de 2017: “Confessions”, de Carles Castell i “L’instant”, de Maria Aulinas.

La jornada forma part de la programació de les Festes de Tardor i està organitzada per l'Oficina de Català, l'Arxiu Municipal i la Biblioteca de Montornès.

Arxivat a: Cultural
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
.
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona