CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Dones emprenedores en el món de la cervesa

Dones emprenedores en el món de la cervesa

Dia i hora: divendres 19/07/2019 de les 20:00 a les 21:30

Lloc: Can Xerracan (Pl. dels Països Catalans, 1)

La Taula per la Igualtat organitza una activitat per donar a conèixer i fer visibles les aportacions de les dones al món de la cervesa, un àmbit tradicionalment masculinitzat.

Sonia Meroño i la Lorena Bazán presentaran la seva experiència en el sector de les cerveses artesanes. As cervesa artesana, és una empresa montornesenca integrada en l’associació Internacional Pink Boots Society. L'associació, sense ànim de lucre, està formada per dones professionals del sector de la cervesa. Aquest any AS CERVESA ARTESANA, ha estat unes de les 6 escollides a Espanya per fer una cervesa a l'entorn de la commemoració del 8 de març. La recaptació de les vendes es destinen a beques de formació en el sector per a les sòcies.

  • 20 h   Presentació a càrrec de Lorena Bazán i Sonia Meroño
  • 20.30 h   Tast de la cervesa Sor Bubble (elaborada aquest any amb motiu del 8 de març).

Hi haurà servei d'acollida infantil.

Informació i inscripcions: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i 93 568 81 27

Algunes dades de les ponents:

Sónia Meroño Ajudant de mestre cerveser, direcció, planificació, control econòmic, gestió documental, impostos especials, comptabilitat... 
Professora adjunta dels cursos d’especialització de La universitat d’Alacant en els cursos de Fundaments d'elaboració i el de Microcerveseria com a unitat de negoci.
Assessora d'empreses de microcerveseria. Pertany a la comissió de Impostos Especials del GECAN (Gremi d'Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural de Catalunya), on treballa pel reconeixement del producte a nivell normatiu estatal i per la millora i simplificació de les tasques comptables i administratives dels impostos especials pels petits elaboradors de cervesa. 

Lorena Bazán Sommelier de cerveses i vicepresidenta de Pink Boots Society. Cervesera elaboradora nòmada amb la seva pròpia marca de cerveses i fundadora de Fdl beer project, empresa dedicada a organització d'events en temes cervesers.

Arxivat a: Divulgativa
.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona