CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Doble sessió de cinefòrum del CEMV

Doble sessió de cinefòrum del CEMV

Dia i hora: divendres 26/06/2015 a les 20:00

Lloc: Pati de Can Xerracan

El Centre d'Estudis de Montornès del Vallès (CEMV) proposa una doble sessió de cinefòrum amb "Guardianes de la galaxia" i "Airbag"

El pati de Can Xerracan acull aquest divendres una nova sessió de cinefòrum organitzada pel CEMV. Aquesta vegada amb dues propostes: 

  • A les 20 h, es projectarà el film de superherois Guardianes de la Galaxia, dirigit per James Gunn. Sinopsi: El temerari aventurer Peter Quill roba una misteriosa esfera cobejada per Ronan que amenaça tot l'univers. Per poder escapar de Ronan, Quill ha de pactar amb Rocket, Groot, Gamora i Drax el destructor. Però quan Quill descobreix el veritable poder de l'esfera, haurà de fer tot el possible per derrotar els seus extravagants rivals en un intent desesperat de salvar la destinació de la galàxia. (Filmaffinity)
  • A les 22 h, es podrà veure Airbag, de Juanma Bajo Ulloa. Sinopsi: Juantxo pertany a l'alta societat; té diners, una carrera universitària, treballa d'advocat i té una parella maca i rica. Mentre celebra el seu comiat de solter al costat de dos millors amics en un prostíbul, Juantxo perd el seu anell de compromís. Serà l'inici d'una accidentada aventura. (Filmaffinity)

Com sempre, els espectadors podran comentar la pel·lícula al final de la projecció. El CEMV repartirà crispetes de franc. 

Arxivat a: Cultural, Lúdica, Sociocultural
Pòster de "Guardianes de la Galaxia". (Filmaffinity)
Pòster de "Guardianes de la Galaxia". (Filmaffinity)
Pòster de "Airbag". (Filmaffinity)
Pòster de "Airbag". (Filmaffinity)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona