CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Campanyes específiques > Juguem net. És fàcil, fem-ho bé!

Juguem net. És fàcil, fem-ho bé!

Juguem net. És fàcil, fem-ho bé! és el títol de la campanya que a finals de 2022 l’Ajuntament ha posat en marxa per sensibilitzar el veïnat sobre la importància de reciclar els residus de forma separada i als contenidors corresponents.

La iniciativa posa l'accent en la responsabilitat col·lectiva, a través de la idea de jugar net i en equip per aconseguir un municipi més net i sostenible que eviti agreujar els efectes del canvi climàtic.  

La campanya informa la ciutadania dels serveis gratuïts que té a la seva disposició per a la correcta recollida i gestió dels residus (deixalleria fixa i mòbil, contenidors, recollida voluminosos, etc.). També promou bones pràctiques en relació al reciclatge i als excrements d’animals i es recorden les bonificacions que comporta fer-ho bé. 

La  campanya inclou material gràfic, amb un tríptic, un imant, roll ups, vídeos i materials de difusió per a les xarxes socials. També hi ha una carta de l’alcalde, que s'ha fet arribar a tots els domicilis de Montornès. El projecte compta amb la col·laboració de l’empresa Corporación CLD, SUTR, SL.  

La campanya Juguem net. És fàcil, fem-ho bé! es complementarà amb actuacions de sensibilització i de divulgació coordinades amb l’Àrea de Seguretat Ciutadana i Convivència.

Algunes imatges de la campanya

L'imant

Post recollida de voluminosos - 2022
Post recollida de voluminosos - 2022

Vídeos 

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona