CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Àmbits > Igualtat

Igualtat

El Departament de Polítiques d'Igualtat s'encarrega de promoure la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, amb la finalitat de corregir les desigualtats que per raó de gènere es puguin produir al municipi. També vetlla per la incorporació de la igualtat de gènere en l’organització i funcionament de totes les àrees i departaments de l'Ajuntament.

.
.

El 26 d'abril, Dia Internacional de la visibilitat lèsbica

El Servei pe a la diversitat afectiva i sexual fa una crida per reflexionar sobre la situació de les dones lesbianes en el Dia de la visibilitat lèsbica i per exigir la igualtat de drets.

L'any 2008 es va originar aquest moviment a Espanya com a part dels moviments del col·lectiu LGTBI. L'objectiu és donar visibilitat a les dones lesbianes en tots els espais públics, donada la invisibilitat de què són objecte.

Aquest dia es convida a totes les dones lesbianes que treballen en l'àmbit públic a fer-ho visible per convertir-se en referents positius i contribuir a l'eliminació de prejudicis lesbofòbics que encara estan integrats en la nostra societat. Els moviments LGTBI exigeixen a governs i institucions públiques i privades que promoguin la igualtat de drets tals com el matrimoni igualitari i la reproducció assistida.

Arxius

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona