CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Serveis i tràmits

Serveis i tràmits

Criteris excepcionals per a l'ús dels sistemes d'accés al Registre i d'identificació durant la vigència de l'estat d'alarma per la COVID-19 

Atès que mentre duri l'estat d'alarma establert pel govern de l'Estat, els serveis digitals han esdevingut l'única via d’accés a l'administració municipal per a la ciutadania, siguin o no persones obligades a relacionar-se electrònicament amb l’Administració, l'Ajuntament de Montornès del Vallès ha adoptat les següents mesures: 

1.- Admetre, en supòsits d’urgència, el correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), com a sistema d’accés al registre d’entrada de l’Ajuntament per facilitar la presentació de sol·licituds i documents adjunts a aquelles persones interessades que no disposin de signatura electrònica.

Instruccions:

  • La persona interessada haurà d’enviar un correu electrònic amb la sol·licitud concreta que fa a l’Ajuntament. En aquest correu, s’ha adjuntar el formulari de sol·licitud específic, si n’hi ha, (Consulteu el catàleg de tràmits) o el d’instància genèrica (Enllaç amb el document), omplint totes les dades personals de la sol·licitud.
  • També es pot presentar un formulari manuscrit amb signatura manuscrita, en aquest cas caldrà que constin totes les dades personals (nom i cognoms, document d’identitat i domicili) al formulari manuscrit.
  • La sol·licitud i documentació adjunta s’acceptarà escanejada amb signatura a màfotografiada amb signatura a mà, o formulari específic omplert digitalment sense signatura (en aquest cas caldrà verificar la identitat de la persona sol·licitant pels mitjans habilitats a l’efecte).
  • Caldrà adjuntar a la sol·licitud el DNI o document identificatiu, que també s’admetrà escanejat o fotografiat per ambdues cares. La documentació complementaria de la que ja disposin els serveis corresponents no caldrà que es presenti de nou. 

2.- Establir, de manera excepcional i en supòsits d’urgència, que el ciutadà o ciutadana que no disposi de correu electrònic per lliurar la instància i la documentació, es pugui posar en contacte amb l’Ajuntament, trucant al 935721170, per realitzar la tramitació telefònicament. 

3.- Habilitar la comunicació telefònica o videoconferència com a sistemes alternatius d’identificació que permetin a les persones físiques interessades que no puguin disposar de mecanismes d’identificació i signatura  electrònica, la presentació de sol·licituds i peticions. Aquest sistema s’aplicarà en cas que el personal de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, o del servei que correspongui, tingui dubtes sobre la identitat de la persona interessada en el procés de realitzar el tràmit de registre de la documentació presentada.

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona