CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció de la Salut

Promoció de la Salut

Mostrar:

Opcions

Notícies per data

  1. Mosquit tigre (Font: Wikipedia)
    02/06/2023
    L’Ajuntament ha engegat la campanya anual d’informació i prevenció davant el mosquit tigre. Per evitar-ne la proliferació es recomana, entre altres mesures, evitar les acumulacions d’aigua i utilitzar mosquiteres. Es farà arribar la informació a escoles, equipaments i horts municipals.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Medi Ambient
  2. Imatge de la programació.
    05/05/2023
    La programació inclou sis propostes per posar en relleu les necessitats de les dones en l’àmbit de la salut a través de diverses activitats que tindran lloc entre el 6 de maig i l’1 de juny.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut
  3. .
    03/05/2023
    La Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat recentment alertes sobre alguns productes cosmètics i de cura personal comercialitzats per Fruugo, Parfums Codibel i Fragancias Mais.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Promoció de la Salut
  4. L'alcalde, José A. Montero, i la regidora responsable de gent gran, Natalia Segura, en la roda de premsa
    30/03/2023
    La Generalitat ha resolt no concedir fons europeus Next Generation al projecte de residència-centre de dia de Montornès. Davant aquesta circumstància, el Consistori ha reorientat la seva estratègia i cercarà alternatives de finançament per avançar la construcció de l’equipament i reforçarà actuacions per continuar fomentant un envelliment actiu, saludable i inclusiu.
    Arxivat a: Ajuntament, Promoció de la Salut, Serveis Socials
  5. Una imatge de la campanya "Si m'estimes, no m'alimentis"
    24/03/2023
    L’Ajuntament posa en marxa la campanya “Si m’estimes, no m’alimentis” per informar el veïnat sobre els efectes perjudicials d’alimentar els coloms. Alhora, amb el suport de la Diputació, s’ha implantat un programa ètic de control de la reproducció que garanteix l’esterilització i el benestar dels ocells.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
  6. Participants en una de les caminades del programa "Salut, pas a pas".
    14/03/2023
    Les sortides, obertes a tota la població, tornaran el 23 de març amb una excursió a la Font de Santa Caterina. Fins al juny hi haurà 9 caminades i l’acte de cloenda. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucar al telèfon 667 947 051.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, CuidemnosMontornès, General
  7. .
    12/01/2023
    La Generalitat demana a les persones que tinguin aus de corral prendre mesures sanitàries per prevenir malalties com la Influença Aviària. Per precaució, cal protegir les aus del contacte amb aus salvatges, evitar que les aus salvatges accedeixin a l’aigua o menjar de les aus de corral, i netejar i desinfectar periòdicament les instal·lacions.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut
  8. Montornès del Vallès amb La Marató de TV3.
    27/12/2022
    Entitats, comerços i veïnat han tornat a col·laborar amb la iniciativa, en aquesta ocasió dedicada a la salut cardiovascular. La Penya Pere Anton ha organitzat la 3a subhasta solidària, el CFA Marinada ha acollit una xerrada per prevenir factors de risc i el Club Patí Montornès ha recollit donatius. Hi ha temps per fer aportacions fins al 31 de març de 2023.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
  9. Imatge de la programació de tallers.
    07/10/2022
    Dilluns 10 d'octubre, Dia Mundial de la Salut Mental, s'iniciarà a Montornès una programació de tallers setmanals dedicats a treballar qüestions que poden ajudar al benestar emocional com l’autoestima, la relaxació, la son i la gestió de les emocions. Les inscripcions són gratuïtes i cal formalitzar-les als taulells del CAP o la Biblioteca.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
  10. Del 3 al 16 d'octubre, matrícula gratuïta al CEM Les Vernedes.
    28/09/2022
    Del 3 al 16 d'octubre, les persones que s'apuntin al Complex Esportiu Municipal Les Vernedes s'estalviaran l'import de la matrícula. L'equipament ofereix més de 170 activitats dirigides presencials i virtuals, així com assessorament professional personalitzat.
    Arxivat a: Promoció de la Salut, Esports
Anterior Pàgina 3 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona