CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Patrimoni històric

Patrimoni històric

Opcions

Notícies per data

  1. Una representació dels autors i les autores de les ponències que recull el llibre
    27/09/2021
    Les 16 ponències de les dues primeres edicions de les Sessions d'Estudis Montornesencs que organitza el Centre d'Estudis han quedat recollides en un sol volum. El llibre conté també imatges i es pot adquirir a l'Arxiu Municipal.
    Arxivat a: Patrimoni històric
  2. 2a Sessió d'Estudis Montornesencs a Can Saurina
    20/08/2021
    El Centre d'Estudis de Montornès del Vallès ha rebut una desena de treballs per aprofundir en la història i el patrimoni cultural i natural del poble i els seus voltants. Els seus autors i autores els presentaran el 24 i 25 de setembre a l'Espai Cultural Montbarri.
    Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
  3. Consolidació de la cisterna del Castell de Sant Miquel
    27/07/2021
    Els treballs tenen l'objectiu de reforçar algunes de les estructures descobertes durant les campanyes d'excavació de 2020 i 2021. Les obres tenen una durada prevista d'entre cinc i sis setmanes.
    Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
  4. .
    09/06/2021
    L'Arxiu Municipal ha promogut la difusió del documental "Amb ulls de dona" amb motiu de la Setmana Internacional dels Arxius que es commemora del 7 a l'11 de juny.
    Arxivat a: Ciutadania, Patrimoni històric
  5. Representants i treballadors municipals, amb la veïna Ventureta Ballús, després de fer l'ofrena
    05/05/2021
    Per commemorar el Dia d'Homenatge als espanyols deportats i morts a Mauthausen i en altres camps i a totes les víctimes del nazisme d'Espanya, representants municipals i familiars de deportats montornesencs han participat en una ofrena floral aquest migdia a la plaça de la República.
    Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
  6. Un moment de la presentació d'aquesta tarda al pati de Can Xerracan
    22/04/2021
    Aquesta tarda el pati de Can Xerracan ha acollit l’acte de presentació del llibre “La transformació del paisatge agrari a Montornès del Vallès (1950-2015)”. La biòloga i geògrafa Èlia Montagud Blas ha elaborat el treball després de guanyar el Premi Montornès de recerca històrica 2016.
    Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
  7. Un moment de l'acte de col·locació de les llambordes Stolpersteine a la plaça de la República
    14/04/2021
    Des d'aquest 14 d'abril a la plaça de la República hi ha tres llambordes Stolpersteine amb els noms de Josep Viñallonga Plana i dels germans Marià i Joan Clivillers Juan, morts en camps de concentració nazis. L'acte de col·locació de les pedres ha coincidit amb el 90è aniversari de la proclamació de la II República.
    Arxivat a: Patrimoni històric, Cultura i festes
  8. Visita institucional als treballs realitzats al Castell de Sant Miquel (desembre de 2020)
    09/04/2021
    El departament municipal de Patrimoni organitza, per al 18 d'abril, una visita guiada al Castell de Sant Miquel, coincidint amb el Dia Internacional dels Monuments. Les inscripcions s'han de fer a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 93 114 90 07 en horari de 9 a 13 h de dilluns a divendres.
    Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
  9. Vista aèria del jaciment (Imatge facilitada per l'Estudi d'Arquitectura Toni Gironès)
    11/03/2021
    El 21 de març hi tornarà a haver visites guiades a Mons Observans amb cita prèvia i grups reduïts. El jaciment ha rebut recentment la màxima qualificació del programa pilot d'avaluació d'impacte de la recerca (RIA) per als Centres de Recerca de Catalunya.
    Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
  10. Placa a la plaça de la República en record dels 11 montornessencs morts durant la Guerra i els 3 assassinats als camps d'extermini nazis
    27/01/2021
    Montornès s'ha afegit a la crida de l'associació Amical Mauthausen per commemorar el Dia Internacional en memòria de les víctimes de l'Holocaust de forma virtual. L'Ajuntament ha difós un petit vídeo a través de les seves xarxes socials amb l'encesa d'una espelma al monument de la Memòria Històrica enclavat a la plaça de la República.
    Arxivat a: Ciutadania, Patrimoni històric
Anterior Pàgina 3 de 15 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona