CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ocupació

Ocupació

Opcions

Notícies per data

  1. Algunes de les dones contractades amb l'alcalde, José A. Montero.
    07/02/2023
    El Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) de l’Ajuntament ha posat en marxa un nou Pla d’Ocupació centrat en l’atenció a les persones grans i el treball domèstic. Un total de 10 veïnes del poble han iniciat una formació d’atenció a persones en institucions sanitàries. D’aquestes, 6 han estat contractades.
    Arxivat a: Igualtat, Ocupació, Promoció Econòmica
  2. 9 dels 10 joves contractats dins del programa FPO Dual a Montornès.
    01/02/2023
    A partir d’una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’Ajuntament ha contractat 10 joves per formar-se i treballar en activitats auxiliars de magatzem, operacions amb carretons elevadors i manipulació d’aliments. Una cinquantena de persones d’entre 16 i 29 anys es van presentar al procés de selecció, que va incloure entrevistes personalitzades i una formació professionalitzadora.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  3. Les dues persones contractades, amb l'alcalde, José A. Montero.
    24/01/2023
    Darrerament s'han incorporat a treballar a l'Ajuntament dues persones migrades veïnes del poble que compleixen els requisits per obtenir una autorització administrativa de residència i treball per arrelament social. Realitzen tasques als departaments municipals de Noves Tecnologies i Polítiques Migratòries fins al desembre d’aquest any.
    Arxivat a: Ocupació, Serveis Socials
  4. Un moment de l'acte de lliurament dels presmis Lismivo 2021. (imatge: Consell Comarcal del Vallès Oriental)
    29/12/2022
    La factoria que la multinacional té al municipi ha quedat finalista a la 6a edició d’aquests guardons que reconeixen la tasca integradora de les empreses amb centre de treball a la comarca. Precisament, la planta de TI Fluid Systems a Montornès va aconseguir el guardó principal a l’edició de l’any passat.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  5. Cartell de l'activitat.
    13/12/2022
    El Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç seleccionarà els i les joves entre aquest mes i el gener. Les persones contractades dedicaran una part de la jornada a l’empresa col·laboradora i l’altra al centre formatiu que els proporcionarà el carnet de carretó elevador o bé el de manipulació d’aliments.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació
  6. L'alcalde, José A. Montero, i el regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, amb les persones que han assistit a l'acte.
    24/11/2022
    Aquest dijous s’ha reunit a l’Espai Cultural Montbarri la Taula per l’Ocupació i la Formació de Montornès, on hi ha representats el Consell Comarcal, patronal, sindicats i el teixit industrial del municipi i del Baix Vallès. S’ha parlat, entre altres coses, de les necessitats del mercat laboral i de les accions formatives necessàries actuals i de futur per donar-hi resposta. També, dels reptes mediambientals que afronten les empreses.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  7. Els tres joves contractats com a monitors dinamitzadors poliesportius.
    23/11/2022
    En els darrers dies, tres dels joves que van participar en la formació inclosa en el projecte de foment de l’ocupació juvenil Dimensió Sociolaboral han començat a treballar com a monitors dinamitzadors poliesportius. La durada dels contractes, en modalitat de Plans d’Ocupació Local, és de 6 mesos.
    Arxivat a: Ajuntament, Esports, Joventut, Ocupació
  8. Curs d'operació de carretons.
    22/11/2022
    Aquests dies el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) ha posat en marxa un curs d’operació de carretons de 24 hores de durada. Les persones que el segueixen estan inscrites a la Borsa de Treball i es troben en situació d’atur.
    Arxivat a: Ajuntament, Ocupació, Promoció Econòmica
  9. Imatge del programa "Treball als Barris".
    09/11/2022
    Els ajuts permetran la contractació, per mitjà de plans d’ocupació, de 12 persones per fer tasques en els àmbits de les cures, l’eficiència energètica i l’emprenedoria social. També es contractaran dues persones per gestionar tècnicament els projectes i es desenvoluparan dos cicles formatius amb certificat de professionalització.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  10. El regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, amb Marta Rodríguez, d'APINDEP, i el seu cuidador.
    02/11/2022
    Una xerrada – taller sobre la importància de les cures en les organitzacions donarà el tret de sortida a les activitats de la FESS aquest divendres al matí. El regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, Jordi Delgado, i la representant d’APINDEP i de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental Marta Rodríguez han presentat les propostes aquest migdia a Can Saurina.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
Anterior Pàgina 3 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona