CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Igualtat

Igualtat

Opcions

Notícies per data

  1. Moment de la concentració.
    10/10/2023
    Aquest migdia s’ha fet una concentració davant de l’Ajuntament per expressar la condemna pel feminicidi confirmat d’una dona de Torrelles de Foix desapareguda fa un any. És el tretzè que es registra a Catalunya aquest any 2023.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Igualtat
  2. Imatge de promoció del programa "Les entitats al dia".
    28/09/2023
    Aquest trimestre les associacions podran seguir dos cursos: un sobre la sol·licitud i justificació de subvencions i un altre sobre les violències sexistes.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Igualtat
  3. Concentració davant de l'Ajuntament
    21/09/2023
    Aquest migdia s’ha fet una concentració davant de l’Ajuntament per expressar la condemna del feminicidi d’aquest cap de setmana d’una veïna de Tarragona. És el dotzè que es registra a Catalunya aquest any 2023.
    Arxivat a: Ajuntament, Igualtat
  4. .
    20/09/2023
    L’Ajuntament convoca la ciutadania a fer un minut de silenci aquest dijous 21 de setembre, a les 12 h, al davant de la Casa Consistorial.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Igualtat
  5. Recursos disponibles contra les agressions sexistes i masclistes.
    14/09/2023
    El Departament de Feminisme i Diversitats de l’Ajuntament ha reeditat la campanya de sensibilització contra les agressions masclistes durant les festes. Les nits del 15, 16 i 17 de setembre, la zona de concerts comptarà amb un Punt Lila amb professionals que donaran informació sobre el tema. El Departament de Salut Pública habilitarà l'Espai Crític, de prevenció i informació sobre consum d'alcohol i drogues.
    Arxivat a: Cultura i festes, Igualtat
  6. Concentració al davant de l'Ajuntament
    12/09/2023
    Per cinquena vegada en poc més de dos mesos, s’’ha fet a Montornès una concentració al davant de l’Ajuntament per condemnar un acte de violència masclista. Ha estat pel feminicidi perpetrat en els darrers dies a una veïna de Palamós.
    Arxivat a: Igualtat
  7. .
    04/09/2023
    Fins al moment, l’Ajuntament ha tramitat 489 sol·licituds, dels quals 310 ja s’han resolt favorablement en la primera resolució. Amb el número IDALU, les famílies poden consultar la resolució oficial directament des del web del Consell Comarcal.
    Arxivat a: Educació, Igualtat, Serveis Socials
  8. Concentració i minut de silenci al davant de l'Ajuntament
    31/07/2023
    Amb tan sols dos dies de diferència s’ha fet una nova concentració de rebuig i condemna al davant de l’Ajuntament per un acte de violència masclista. Ha estat pel feminicidi perpetrat aquest cap de setmana a una veïna de Barcelona.
    Arxivat a: Ciutadania, Igualtat
  9. Lectura del manifest per part de l'agent d'Igualtat de l'Ajuntament
    28/07/2023
    Aquest migdia s’ha fet una concentració al davant de l’Ajuntament per expressar la condemna a l’assassinat d’una veïna de Girona presumptament a mans de la seva ex parella. És el vuitè feminicidi perpetrat a Catalunya aquest any.
    Arxivat a: Ciutadania, Igualtat
  10. Minut de silenci al davant de l'Ajuntament
    30/06/2023
    A les 12 del migdia s’ha fet una concentració al davant de l’Ajuntament per expressar la condemna a l’assassinat d’una veïna de l’Hospitalet de Llobregat presumptament a mans de la seva parella.
    Arxivat a: Igualtat
Anterior Pàgina 3 de 19 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona