CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip

Esports

Opcions

Notícies per data

  1. Alex Villa després de proclamar-se subcampió d’Espanya de partides ràpides d’escacs. (imatge: Club d'Escacs Montornès)
    02/08/2023
    El jove montornesenc ha aconseguit la plata al Campionat de Partides Ràpides celebrat en els darrers dies a Salobreña (Granada). És el setè podi que aconsegueix en les set edicions que ha disputat de la competició estatal.
    Arxivat a: Esports
  2. Activitats d'aigua al Casal de Vacances de Lleure.
    07/07/2023
    Més de 600 infants participen en els casals municipals de vacances a l’Escola Can Parera i a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes. També n’hi ha un centenar que segueixen els campus esportius del Club Bàsquet Vila de Montornès i de l’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala a la Carpa Polivalent El Sorralet.
    Arxivat a: Educació, Esports
  3. Alex Villa amb els seus companys i companyes de la selecció catalana. (imatge: Club d'Escacs Montornès)
    03/07/2023
    L’esportista del Club d’Escacs Montornès i els seus companys i companyes de selecció es van imposar al campionat celebrat a finals de juny a Albacete. El seu proper repte serà el Campionat d’Espanya Individual Sub14, a Salobreña (Granada).
    Arxivat a: Esports
  4. Un moment de la presentació de la International Handball Granollers Cup. (imatge: Granollers Cup)
    23/06/2023
    Els dies 29 i 30 de juny i el 2 de juliol la Carpa Polivalent El Sorralet acollirà partits d’aquesta competició que aplegarà més de 6.000 jugadors/es i que també es disputarà simultàniament als municipis de Granollers, Les Franqueses i Canovelles.
    Arxivat a: Esports
  5. Obres de construcció del tercer ascensor a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes
    14/06/2023
    El nou ascensor facilitarà l’accessibilitat a les grades del pavelló esportiu. Els treballs compten amb una subvenció dels Fons Europeus Next Generation per al foment de l’accessibilitat als espais d’atenció a la ciutadania.
    Arxivat a: Esports, Territori
  6. Jocs i interacció a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes
    08/06/2023
    Més de 400 infants de 6è de les escoles i de 1r d’ESO dels instituts han compartit dues jornades dedicades al bàsquet. La iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració del CB Vila de Montornès, els ha permès establir relacions de col·laboració i coneixença a través de l'esport.
    Arxivat a: Educació, Esports
  7. Cartell de l'activitat.
    06/06/2023
    Un grup de joves que fan ús dels centres juvenils Sputnik i Satèl·lit han organitzat una competició de futbol els dies 21 i 22 de juny al Cruyff Court de Montornès. Les persones de 12 a 17 anys que s’hi vulguin apuntar han de presentar l’autorització corresponent al Satèl·lit abans del 12 de juny. L'activitat compta amb el suport del Departament de Joventut.
    Arxivat a: Esports, Joventut
  8. Piscines municipals d'estiu a Montornès.
    02/06/2023
    Per segon any consecutiu les piscines municipals obriran 15 dies abans del que és habitual, és a dir, el dimarts 6 de juny. L’horari serà de dimarts a diumenge. A més, fins al 16 de juny romandran obertes les inscripcions als cursos de natació que tindran lloc aquest estiu a la piscina coberta.
    Arxivat a: Esports
  9. L'equip dels Cebolletas, a la fase estatal del torneig "Salid y disfrutad"
    22/05/2023
    L’equip montornesenc format per infants de l’Escola Can Parera ha cedit en semifinals davant el León, que ha acabat guanyant la fase estatal del campionat promogut per la Fundació Cruyff.
    Arxivat a: Ciutadania, Esports, Infància
  10. Membres de l'Associació Excursionista Lleure Montornès a la serralada de l'Atles. (imatge: AE Lleure Montornès)
    19/05/2023
    Una desena de membres de l’entitat local han pujat a 6 pics de la serralada en tan sols dos dies, entre els quals el Toubkal. A més, fins al 30 de juny, l’associació exposa algunes de les imatges preses en les darreres sortides a través d'una mostra fotogràfica al Casal de Cultura.
    Arxivat a: Esports
Anterior Pàgina 3 de 39 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona