CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cooperació

Cooperació

Mostrar:

Opcions

Notícies per data

  1. Els ODS de l'agenda mundial 2030
    09/11/2021
    L’Ajuntament ha obert la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació internacional promoguts per entitats sense ànim de lucre. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 23 de novembre.
    Arxivat a: Ciutadania, Cooperació
  2. Miquel Corbera a la Copa de Nacions a Itàlia (imatge: Club Atletisme Montornès)
    03/11/2021
    L’esportista del Club Atletisme Montornès s’ha imposat en la seva categoria a la prova de la World Mountain Running Association. En la classificació general ha acabat 12è, mentre que l’equip masculí de la Selecció Espanyola ha finalitzat la cursa en 5è lloc.
    Arxivat a: Cooperació, Esports
  3. Alguns dels protagonistes de "Khaled, camí del refugi". (imatge: Time Out Barcelona)
    29/10/2021
    La instal·lació artística pluridisciplinar “Khaled, camí del refugi” arriba al Teatre Margarida Xirgu de Montornès per donar a conèixer les històries de set artistes migrants. Al llarg de cinc dies, la ciutadania i alumnes dels instituts entraran en contacte amb la temàtica a través d’audiovisuals i obres plàstiques.
    Arxivat a: Cooperació
  4. Concert solidari a l'Sputnik
    23/07/2021
    El cicle ha inclòs 4 concerts vinculats a una causa social. S'han aconseguit 650 € que es repartiran entre diverses entitats solidàries.
    Arxivat a: Cooperació, Joventut
  5. Participants en la formació amb l'alcalde, José A. Montero, el regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, i professionals del departament municipal de Polítiques Migratòries.
    20/07/2021
    Entre el juny i el juliol, un total de 24 persones han seguit la formació necessària per obtenir el mòdul C del Certificat d’Acollida, centrat en el coneixement de la societat catalana i el marc jurídic. L’entrega de diplomes ha tingut lloc aquest dilluns al matí a l’Espai Cultural Montbarri.
    Arxivat a: Cooperació
  6. Espectacle pirotècnic per inaugurar l'Sputnik (imatge: Josep Flores)
    08/06/2021
    La I Jornada Animalista i Mediambiental de Montornès (JAMMon), una xerrada sobre el conflicte a Colòmbia, un concert amb el grup Ketekalles i un espectacle pirotècnic han omplert d’activitat l’equipament aquest cap de setmana.
    Arxivat a: Cooperació, Joventut, Medi Ambient
  7. .
    26/02/2021
    La façana de l'Ajuntament lluirà durant els propers dies la bandera de la República Àrab Sahrauí Democràtica, coincidint amb el 45 aniversari de la seva proclamació. Enguany també es commemoren els 25 anys d'agermanament de Montornès amb la daira d'Amgala.
    Arxivat a: Cooperació
  8. Projecte Gomesi a Uganda (Font: petitsdetalls.org)
    19/01/2021
    Els projectes subvencionats són Gomesi de la ONG Petits Detalls i Wipe-Uganda, i Namuna Bari 2021 de l'associació Amics del Nepal. S'hi destinaran un total de 13.000 euros.
    Arxivat a: Ciutadania, Cooperació
  9. imatge: P.A.U (Paisatges als Ulls)
    09/12/2020
    L’Ajuntament i el Consell de Solidaritat i Cooperació de Montornès impulsen una nova edició de la campanya per conscienciar el veïnat sobre la crisi migratòria. Dissabte, l’Espai Cultural Montbarri acollirà una obra sobre el tema anomenada “P.A.U (Paisatges Als Ulls)”.
    Arxivat a: Cooperació
  10. (imatge: freepik)
    21/10/2020
    Enguany l’Ajuntament destinarà un total de 13.000 euros en ajuts a entitats sense ànim de lucre de l'àmbit municipal que promoguin actuacions de cooperació internacional. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 13 de novembre.
    Arxivat a: Cooperació
Anterior Pàgina 3 de 7 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona