CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

  1. Grups de treball a la trobada conjunta entre les cooperatives escolars del projecte CuEmE d'aquest curs.
    09/04/2024
    Aquest curs, l’alumnat de l’Escola Sant Sadurní s’ha incorporat a la iniciativa, que també compta amb la participació d’estudiants de 5è de les escoles Mogent, Palau d’Ametlla i Marinada. Aquesta setmana els infants de les diverses escoles han donat d’alta les seves cooperatives i han intercanviat experiències.
    Arxivat a: Educació
  2. Un moment del torneig.
    08/04/2024
    Un total de 16 equips formats per nens i nenes de 6è de totes les escoles del poble han disputat la fase local del torneig “Salid y disfrutad”, promogut per la Fundació Cruyff, aquest diumenge. Els equips Rayo Can Parera i Riu Mogent n'han estat els guanyadors.
    Arxivat a: Esports
  3. .
    08/04/2024
    El període per sol·licitar els ajuts romandrà obert del 10 al 22 d’abril. Es podran presentar les sol·licituds de manera telemàtica a través de l’enllaç montornes.cat/ajutsestiu.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Infància
  4. Imatge de la programació.
    05/04/2024
    Entre les activitats del segon trimestre de l’any hi ha tres xerrades sobre educació afectiva i sexual amb perspectiva de gènere, fruït d’un projecte iniciat aquest any de forma coordinada entre l’Ajuntament i els centres educatius. Altres propostes incloses són la Marató de contes del 23 d’abril i la Mostra de Teatre Social del 3 de maig.
    Arxivat a: Educació, Infància
  5. .
    05/04/2024
    El programa ofereix un espai socialitzador per minimitzar els efectes de la soledat no volguda i permet que les persones que se senten aïllades tinguin l’oportunitat de relacionar-se mentre practiquen exercici físic tot coneixent l’entorn.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut
  6. Imatge del producte afectat
    05/04/2024
    El producte, de la marca Nectar of Bio - Les Cosmétiques Design Paris, és un tractament reafirmant. El lot afectat és el 249999. Es recomana no comprar-lo i no consumir-lo, en cas que ja s’hagi adquirit.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
  7. Foto de família amb els alcaldes i alcaldesses de les quatre poblacions, i representants de la Federació Catalana d'Atletisme, Henkel Ibérica i la Creu Roja de Granollers.
    04/04/2024
    El Centre Cultural de La Roca del Vallès ha estat l’escenari de la presentació de l’esdeveniment. Els 1.500 dorsals posats a la venda estan exhaurits des de mitjans de març. Enguany, el principal patrocinador de la prova, l’empresa Henkel, ha incrementat l’aportació econòmica a la Creu Roja de Granollers i els donarà 2 euros per inscripció, el doble del que aportava fins ara.
    Arxivat a: Esports
  8. La tècnica de Normalització Lingüística amb el propietari del bar La Cantonada.
    03/04/2024
    El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix una formació de llengua catalana essencial als establiments que hi vulguin participar. Al poble, la cafeteria La Cantonada és el primer comerç que s’hi ha apuntat.
    Arxivat a: Cultura i festes
  9. Minut de silenci al davant de l'Ajuntament
    03/04/2024
    Representants municipals, personal de l’Ajuntament i ciutadania s’han concentrat aquest dimecres al migdia al davant de la Casa Consistorial per condemnar l’assassinat d’una dona d’Amposta, presumptament a mans de la seva exparella.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Igualtat
  10. .
    02/04/2024
    Des del 3 d’abril i fins al 3 de maig romandrà obert el termini per optar a un pis de titularitat municipal en règim de lloguer que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania. En aquesta ocasió, la convocatòria s’adreça a persones de 18 a 35 anys que resideixin a Montornès.
    Arxivat a: Habitatge , Joventut
Anterior Pàgina 3 de 470 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona