CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > “Tecnocoach”: suport del jovent a les persones adultes en l’ús de les noves tecnologies

“Tecnocoach”: suport del jovent a les persones adultes en l’ús de les noves tecnologies

24/05/2023

La Biblioteca, amb l’ajuda de joves del servei comunitari de l’Institut Marta Mata, impulsa aquesta iniciativa per donar suport a les persones adultes en tasques relacionades amb dispositius i noves tecnologies.

La Biblioteca de Montornès ha posat en marxa una iniciativa per donar suport a les persones adultes que tinguin dificultats per utilitzar les noves tecnologies. Joves del servei comunitari de l’Institut Marta Mata s’han ofert per assessorar les persones que ho necessitin en tasques com configurar el telèfon, el portàtil o la tauleta, connectar-se a una xarxa Wi-fi, emmagatzemar arxius i fotos o utilitzar les xarxes socials.

El servei s’ha batejat com a “Tecnocoach” i es duu a terme a la mateixa Biblioteca en un horari a convenir entre ambdues parts.

Per optar a les sessions, que són gratuïtes, cal inscriure’s a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), al telèfon: 935686530 o de forma presencial a la Biblioteca.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona