CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Associació Excursionista Lleure Montornès corona la serralada de l’Atles, al Marroc

L’Associació Excursionista Lleure Montornès corona la serralada de l’Atles, al Marroc

19/05/2023

Una desena de membres de l’entitat local han pujat a 6 pics de la serralada en tan sols dos dies, entre els quals el Toubkal. A més, fins al 30 de juny, l’associació exposa algunes de les imatges preses en les darreres sortides a través d'una mostra fotogràfica al Casal de Cultura.

L’Associació Excursionista Lleure Montornès ha afegit un nou mèrit al seu historial. Entre el 5 i el 9 de maig, diversos membres de l’entitat van viatjar fins al Marroc per pujar fins a 6 pics de la serralada de l’Atles.

El 6 de maig, 9 socis i 2 sòcies de Lleure Montornès van coronar el Tizi’n Toubkal (3.980 m), el Toubkal (4.167 m) i l’Imouzzer (4.010 m). L’endemà, 7 participants, entre els quals una dona, van arribar fins al Ras (4.085 m), el Ras est (4.076 m) i el Timezguida (4.088 m), i van fer tot el camí de baixada.

No és la primera vegada que l’Associació Excursionista Lleure Montornès puja al Toubkal. El 2013 hi van dur la bandera del municipi en el marc del projecte 4.000 del Centre Excursionista Parets. També a través d’aquesta iniciativa, el 2018, 7 alpinistes de l’entitat van ascendir a quatre cims dels Alps italians: el Punta Zumstein (4.563 m), el Punta Gnifetti (4.554 m), el Ludwighöhe (4.344 m) i el Balmenhörn (4.167 m). Aquell mateix any, el juliol, també van fer un viatge al Kilimanjaro (5.895 m), a Tanzània.

Sortides immortalitzades en forma de fotografies

Un any més, l’Associació Excursionista Lleure Montornès mostra algunes de les imatges realitzades a les sortides que duu a terme al llarg de l’any en una exposició al Casal de Cultura.

El veïnat ja en pot visitar la darrera, que romandrà a l’equipament fins al 30 de juny. L’entrada és gratuïta en l’horari habitual del Casal de Cultura (de dilluns a divendres, de 15 a 21 h).

Per a més informació podeu contactar amb l’Associació Excursionista Lleure Montornès enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Esports
Membres de l'Associació Excursionista Lleure Montornès a la serralada de l'Atles. (imatge: AE Lleure Montornès)
(imatge: AE Lleure Montornès)
Membres de l'Associació Excursionista Lleure Montornès a la serralada de l'Atles. (imatge: AE Lleure Montornès)
Membres de l'Associació Excursionista Lleure Montornès a la serralada de l'Atles. (imatge: AE Lleure Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona