CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obertes les inscripcions per participar en el concurs Mont-Talent

Obertes les inscripcions per participar en el concurs Mont-Talent

28/03/2023

En el marc dels pressupostos participatius +30 Kosmos, un grup de veïns/es, amb el suport de l'Ajuntament, treballa en l’organització d’un nou concurs de talents que se celebrarà per Sant Joan. Qui s’hi vulgui apuntar ho podrà fer fins al 15 de maig al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Les festes de Sant Joan d’enguany inclouran una nova activitat. Es tracta del concurs Mont-Talent, una iniciativa d’un grup de veïns i veïnes de Montornès que va sortir escollida a la primera edició dels pressupostos participatius +30 Kosmos del Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament.

El diumenge 25 de juny al vespre el veïnat podrà mostrar les seves habilitats en un concurs de talents amb premis per a categories diferents.

Cada participant tindrà fins a 5 minuts per realitzar la seva actuació. Ho podrà fer de manera individual o en grup, i sense cap límit d’edat.

L’organització ha previst lliurar quatre premis en targetes moneder valorades entre 100 i 300 euros per bescanviar als comerços de la Unió de Botiguers adherits a la campanya Montornès Som Comerç.

El termini d’inscripció finalitzarà el 15 de maig. Per apuntar-s’hi cal enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé de manera presencial al Casal de Cultura, de dilluns a divendres, de 15 a 20 h.

Arxivat a: Cultura i festes, Ciutadania, +30 Kosmos
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona