CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Visita institucional del director general dels Serveis Territorials a Barcelona, David Agustí

Visita institucional del director general dels Serveis Territorials a Barcelona, David Agustí

22/03/2023

L'alcalde, José A. Montero, i regidors i regidores del govern s’han reunit avui a l'Ajuntament amb el director dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència de la Generalitat a Barcelona, David Agustí. A la trobada s’ha parlat del projecte de la residència - centre de dia, del transport públic al Vallès Oriental i de l'educació al municipi, entre altres temes.

El director general dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència de la Generalitat a Barcelona, David Agustí, ha estat avui a Montornès per reunir-se amb l’alcalde, José A. Montero, i amb diversos regidors i regidores del govern municipal. La trobada s'emmarca en el calendari de visites institucionals periòdiques que la Generalitat organitza als municipis de la província.

Durant la trobada, s'ha posat sobre la taula la petició de suport del municipi al govern català per a la concertació de places públiques per a la futura residència - centre de dia, així com per finançar la construcció a través dels fons europeus Next Generation. 

També s'ha parlat del dèficit en l'oferta de transport públic, tant a Montornès com a la comarca, i de la necessitat de desencallar projectes de línies de transport públic ja treballats entre les administracions per disminuir l'ús dels vehicles privats i promoure una mobilitat més sostenible que ajudi en la reducció d'emissions de CO2. La crisi energètica també ha estat present en la conversa.

La reunió també ha servit per intercanviar impressions sobre diversos projectes educatius locals com ara la reforma pendent de la Masia El Molí per ampliar l’oferta formativa de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental i els recursos de l’educació infantil, així com d’altres relacionats amb la cultura i el patrimoni com la nova Biblioteca i el desenvolupament del Pla director del castell de Sant Miquel.

Per la seva banda, David Agustí ha anunciat que el govern de la Generalitat estudia una nova orientació del la convocatòria d’ajuts del  Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) per tal d’adaptar-los a les necessitats dels municipis petits i mitjans. Alhora, s’ha compromès a fer arribar les peticions de Montornès als departaments corresponents de la Generalitat i a fer retorn de la valoració de les mateixes.

Arxivat a: Ajuntament, General
L'alcalde, José A. Montero, i David Agustí, director general dels Serveis Territorials a Barcelona del departament de la Presidència de la Generalitat
Un moment de la reunió institucional
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona