CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Procés de selecció de socorristes per a les piscines d’estiu

Procés de selecció de socorristes per a les piscines d’estiu

10/03/2023

Les persones aspirants formaran part d’una borsa de treball per cobrir possibles baixes i substitucions. Les sol·licituds es poden presentar del 13 de març a l’11 d'abril.

L'Ajuntament de Montornès obre la convocatòria del procés de selecció de socorristes per a les piscines d’estiu i la creació d'una borsa per cobrir les possibles vacants i substitucions.

Entre els requisits que es demanen hi ha ser major de 16 anys i posseir el títol del cicle inicial dels estudis de Tècnic esportiu en Salvament i Socorrisme, el certificat de professionalitat o qualificació professional corresponent, o un altre títol equivalent o superior. 

Les persones interessades poden presentar la sol·licitud fins a l’11 d'abril de forma telemàtica a través de la instància genèrica, adjuntant la documentació requerida a les bases de la convocatòria que trobareu en l'enllaç adjunt. També de forma presencial a les Oficines d’Atenció Ciutadana Centre o Nord o per correu administratiu. En aquest darrer cas, caldrà enviar la sol·licitud escanejada amb el segell de correus a l'adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Esports
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona