CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Lliurats els premis de reconeixement a les entitats de Montornès

Lliurats els premis de reconeixement a les entitats de Montornès

24/02/2023

L’Esplai Panda amb seu projecte anual d’activitats d’educació en el lleure i el Ball de Drac i Diables amb la Cremada de l’Ajuntament han obtingut els dos premis corresponents a la categoria Singulars. L’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala ha estat la guanyadora, per votació popular, de la categoria Àgora.

Aquest divendres s’ha celebrat la Festa del Voluntariat organitzada per l’Ajuntament, en el transcurs de la qual s’ha fet el lliurament de la 3a Edició dels Premis de reconeixement a les entitats. L’esdeveniment ha comptat amb l’assistència d’un centenar de persones, entre les quals n'hi ha que pertanyen a entitats del poble i d'altres que participen com a voluntàries en projectes. 

En aquesta edició, un total de 14 entitats han presentat la seva candidatura per a la categoria Singulars, que posa en valor els projectes i activitats desenvolupats al poble. 

L’Esplai Panda ha aconseguit el premi de la modalitat “Projectes”, dotada amb 1.000 €, per la programació anual d’activitats que ofereix als infants de Montornès durant els dissabtes en el decurs del curs escolar. És un projecte que treballa l’educació en el lleure, la coeducació i la convivència. 

El Ball de Drac i Diables, amb la Cremada de l’Ajuntament, ha obtingut el premi de la modalitat dedicada a les activitats del 2022, dotat amb 500 €. El jurat ha valorat la gran qualitat tècnica d’aquest espectacle piromusical de gran format, que cada any aplega més espectadors/es. 

Pel que fa a la categoria Agora, s’hi han presentat 15 entitats. El veïnat, a través de la plataforma Participa311 ha decidit que el premi, dotat amb 300 €, vagi a parar a l’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala, la qual ha decidit donar l'import del premi a l'entitat local Globus Pels Valents. L'associació esportiva ha rebut 139 vots dels 648 que s’han recollit.

Arxivat a: Ciutadania
Fotografia de grup de totes les persones assistents a la festa.
Les entitats guanyadores amb els seus premis.
Una de les dinàmiques de grup que s'han fet a la Sala Gran del Teatre Margarida Xirgu.
Una de les dinàmiques de grup que s'han fet a la Sala Gran del Teatre Margarida Xirgu.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona