CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Esquiada Jove obre les activitats dels pressupostos Kosmos d’aquest any

L’Esquiada Jove obre les activitats dels pressupostos Kosmos d’aquest any

30/01/2023

Per tercer any consecutiu, el Departament de Joventut organitza una sortida a la neu en el marc dels pressupostos participatius joves Kosmos. L’esquiada tindrà lloc el 20 de febrer i per assistir-hi caldrà apuntar-s’hi abans del 8 del mateix mes als centres juvenils Sputnik o Satèl·lit. Si hi ha més sol·licituds que places disponibles es realitzarà un sorteig.

Després de la Festa de Nadal al Teatre Margarida Xirgu, inclosa ja en els pressupostos participatius Kosmos 2023, el Departament de Joventut continua impulsant les activitats escollides a les assemblees joves. La primera de l'any és l’Esquiada Jove, que tindrà lloc el 20 de febrer (festa de lliure disposició als instituts) i que serà novament a La Molina. S'hi podran apuntar joves d'entre 14 i 30 anys. A través dels pressupostos es finançarà l’autobús que els durà fins a l’estació d’esquí.

Es podrà triar entre fer esquí, snowboard o tubing i també hi haurà l’opció de llogar el material. El preu de la sortida variarà segons l’opció triada:

  • Forfait, assegurança i casc: 43 €
  • Forfait, assegurança, casc i lloguer de material (esquí o snowboard): 60 €
  • Tubing (2 baixades): 5 €

Qui vulgui participar en l’Esquiada Jove s'haurà d'inscriure i portar l’autorització, si s'escau, als centres juvenils Sputnik o Satèl·lit abans del 8 de febrer. A partir de la gran demanda que hi ha hagut en darreres sortides del Departament de Joventut, s’ha implantat un canvi en el sistema d’adjudicació de places. En el cas que hi hagi més preinscripcions que places disponibles es realitzarà un sorteig per adjudicar-les.

Més d’una vintena d’activitats juvenils durant el 2023

A les dues Assemblees Joves celebrades el 18 i el 20 de novembre (una per a joves de 12 a 17 anys i una altra per als de 18 a 30 anys), les gairebé 300 persones participants van triar una vintena de propostes a partir d’un pressupost de 45.000 euros.

La Festa de Nadal, l’Art and Wine, la Festa de Carnestoltes de 4t d’ESO de l’Institut Vinyes Velles o les sortides de l’Estiu Jove van ser algunes de les activitats més votades.

Per a més informació podeu adreçar-vos al web del Departament de Joventut, al WhatsApp 673 532 609 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). També podeu seguir el departament als seus perfils d’Instagram, Twitter i Facebook.

Arxivat a: Joventut
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona