CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els petits racons del Parc de la Serralada Litoral es revelen a Montornès

Els petits racons del Parc de la Serralada Litoral es revelen a Montornès

23/01/2023

Divendres es va celebrar l'acte de lliurament de premis del 14è Concurs fotogràfic del Parc a Can Saurina. A la trobada també es va presentar la col·lecció virtual d'artròpodes de la zona i el calendari fotogràfic de 2023. Les imatges guanyadores i finalistes del concurs formen part d'una exposició que es podrà visitar al Casal de Cultura fins al 17 de febrer.

L'emoció per la natura i la fotografia es va traslladar divendres a Can Saurina amb l'acte de lliurament de premis del 14è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral. Sota la temàtica “Els petits racons del Parc”, 31 persones van presentar un total de 95 imatges.

La trobada va comptar amb la presència de la regidora de Territori i Medi Ambient, Mar García;  l'alcalde de Teià i president del Consorci del Parc de la Serralada Litoral, Andreu Bosch; i el responsable del centre de documentació del Parc, Toni Marí, que va presentar la col·lecció virtual d’insectes i artròpodes del Parc.

Un any més, el Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral ha inclòs dues categories: una per a infants de fins a 14 anys i una altra per a majors d’aquesta edat. En la categoria adulta, "El bosque encantado", de José Antonio Ríos, va aconseguir el primer premi, seguit de "Maresme tropical", de Gonzalo Jara, i de "Racó arrodonit", de Maria Teresa García.

Pel que fa a la categoria infantil, María Ruiz va ser la millor amb la seva fotografia titulada "No pot ser!". Rafael Planas es va endur el guardó del Premi del Públic amb "Ermita de Sant Mateu".

Durant l'acte, també es va presentar el calendari fotogràfic de 2023. Les persones assistents, a més, van poder degustar productes de proximitat i vins gentilesa de la DO Alella.

Una exposició itinerant

Les imatges finalistes i guanyadores del concurs es van presentar a la sala d'exposicions de Can Saurina durant l'acte, però aquest dilluns ja s'han traslladat al Casal de Cultura, on es podràn visitar fins al 17 de febrer.

L'horari de visita serà de dilluns a divendres, de 15 a 20.30 h. 

Pròximament, la mostra de caràcter itinerant es desplaçarà a altres municipis del Parc de la Serralada Litoral.

Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient, Territori
Els guanyadors i guanyadores del 14è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral amb la regidora de medi ambient i territori, Mar Garcia, i alcaldes de la zona.
Un moment de l'acte de lliurament de premis a la sala polivalent de Can Saurina.
José Antonio Ríos, guanyador del 1r premi, recollint el seu guardó.
La regidora de territori i medi ambient, Mar Garcia, fent entrega del 3r premi a Maria Teresa García.
Toni Marí, responsable del centre de documentació del Parc de la Serralada Litoral, presentant la col·lecció virtual d’insectes i artròpodes del Parc.
Les persones assistents a l'acte van gaudir d'una degustació de productes de proximitat i vins.
Una de les imatges finalistes exposades.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona