CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La gent gran de Montornès, ferma i vital

La gent gran de Montornès, ferma i vital

27/10/2022

Més de 200 persones grans de Montornès han participat en la mostra de tallers dels casals de la gent gran. S’hi ha pogut veure gimnàstica, cant coral, balls en línia, sevillanes i sardanes.

Després d’uns anys incerts i difícils a causa de la pandèmia, la gent gran de Montornès ha reaparegut amb força en la mostra i el tastet dels tallers dels casals.

Més de 200 persones grans del poble s’han citat al davant de l’Ajuntament per ensenyar i compartir algunes de les activitats que duen a terme setmanalment.

La matinal s’ha iniciat amb una sessió de gimnàstica de gairebé mitja hora. Seguidament, el Cor Alegre de la Gent Gran, format per una trentena de persones grans i dirigit per Àngel Mingot, ha interpretat diverses peces. També hi ha hagut mostra de sevillanes, balls en línia i sardanes. 

Octubre, mes de la Gent Gran

La mostra i tastet de tallers d’aquest dijous ha format part de la programació “Octubre, mes de la Gent Gran”. Durant les darreres setmanes s’han desenvolupat propostes culturals, com teatre i contes per a persones adultes a la Biblioteca. També s’ha fet una sortida guiada per conèixer el patrimoni de l’entorn, en aquest cas, al refugi antiaeri de Ca l’Arnau. Totes les activitats han comptat amb força participació.

La programació es clourà aquest diumenge, 30 d’octubre, a la Carpa Polivalent El Sorralet amb el ball de “Cançons a la carta” amb el músic Jordi Moncayo.

Arxivat a: Gent Gran
Mostra de tallers dels casals de la gent gran
Mostra de tallers dels casals de la gent gran
Mostra de tallers dels casals de la gent gran
Mostra de tallers dels casals de la gent gran
Mostra de tallers dels casals de la gent gran
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona