CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Vi+: descobrint el gust de la DO Alella a Montornès

Vi+: descobrint el gust de la DO Alella a Montornès

11/10/2022

Aquest mes l'OPEC i la Gourmet-Teca ofereixen diversos maridatges de vins DO Alella en el marc de la 7a edició del Vi+ del Consorci d'Enoturisme. Les propostes a Montornès tindran lloc cada dijous i el dissabte 15.

Com a Terra de la Pansa Blanca, Montornès s'ha adherit a la 7a edició del Vi+, un projecte impulsat pel Consorci  de Promoció Enoturística del territori DO Alella amb l'objectiu que el veïnat conegui i degusti els vins de la zona.

Al poble, les propostes es desenvoluparan a la Gourmet-Teca, establiment membre de la Ruta del Vi DO Alella. Juntament amb el Departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, han organitzat els Vijous: cada dijous d'octubre, d'11.30 a 21 h, la Gourmet-Teca oferirà un maridatge de vins i tapes. El preu de l'activitat oscil·la entre els 7 i els 10 €, en funció de les tapes del dia. 

Per continuar descobrint la gastronomia local, la Gourmet-Teca ha preparat un altre tast de vins i tapes el dissabte 15 d'octubre. En aquesta ocasió, cal reservar prèviament a través de les xarxes socials de l'establiment, al seu web, trucant al 93 579 61 01 o bé presencialment. La sessió de maridatge serà de 18.30 a 20 h i té un preu de 16 €.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Copes de vins a la Gourmet-teca.
Una de les tapes del 1r Vijous a la Gourmet-teca.
Cartell dels Vijous.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona