CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Club Handbol Montornès, compartint joc amb esportistes de primer nivell al torneig internacional Granollers Cup

El Club Handbol Montornès, compartint joc amb esportistes de primer nivell al torneig internacional Granollers Cup

04/07/2022

L’entitat ha participat per primera vegada en l’esdeveniment amb dos equips de la categoria Aleví que s’han sumat a un total de 288 conjunts de 14 països d’arreu del món. La competició marca el punt i final de la temporada per al Montornès, que ja ha obert les inscripcions per a la propera.

Els nens i les nenes del Club Handbol Montornès han donat el salt a l’esport internacional participant en el torneig Granollers Cup. L’entitat ha debutat en la competició amb 25 infants distribuïts en dos equips de la categoria Aleví, un femení i un altre masculí.

El Club Handbol Granollers organitza l’esdeveniment, que enguany ha comptat amb més de 4.000 participants i 288 equips de 14 països diferents.

El certamen arribava després de dos anys de parèntesi per la COVID-19 i ha inclòs un total de 917 partits que van començar el 30 de juny i es van perllongar fins al 3 de juliol.

En la seva estrena a la Granollers Cup, el Montornès va disputar 10 partits a la plaça de la Porxada amb equips de primer nivell i campions regionals.

Pensant en la temporada 2022-23

La participació en la Granollers Cup ha tancat la temporada del Montornès, que ha acabat amb un balanç de més de 100 jugadors i jugadores d’entre 6 i 16 anys que han representat al club a la Lliga i a diversos tornejos del territori, consolidant el projecte iniciat el 2017.

El Club Handbol Montornès ha obert les inscripcions per a la propera temporada. Per a més informació podeu consultar el web de l’entitat.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Handbol Montornès)

Arxivat a: Esports
El Club Handbol Montornès a la Granollers Cup. (imatge: CH Montornès)
Un dels partits en què va jugar el Club Handbol Montornès. (imatge: Granollers Cup)
Un dels partits en què va jugar el Club Handbol Montornès. (imatge: Granollers Cup)
Un dels partits en què va jugar el Club Handbol Montornès. (imatge: Granollers Cup)
Les alevines del Montornès a la Granollers Cup. (imatge: CH Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona