CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocatòria del Bo jove de lloguer

Convocatòria del Bo jove de lloguer

07/06/2022

Les subvencions es podran demanar del 8 al 17 de juny. Les sol·licituds es resoldran per ordre de presentació, sempre que la documentació estigui completa, fins a esgotar la partida.

La Generalitat obre el termini per a la concessió de les subvencions del Bo jove de lloguer. S’adreça a persones de 18 a 35 anys (inclosos), i que, a més de complir els requisits establerts a les bases, siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual o permanent, en el territori de Catalunya.

L’import màxim de lloguer o renda mensual per a l’habitatge o l’import màxim del preu de cessió d’ús no pot ser superior als 900 € mensuals per a la comarca del Vallès Oriental. En el supòsit d’habitació l’import no pot ser superior als 450 € mensuals. 

Les sol·licituds es poden presentar a:

  • Preferentment, a través de mitjans electrònics al web de la Generalitat de Catalunya. Si es tracta d'una persona sol·licitant del Vallès Oriental també pot registrar la seva sol·licitud amb la documentació requerida al Registre electrònic del Consell Comarcal
  • A les Oficines locals d’Habitatge, en horari de registre. En el cas de Montornès, es poden presentar per registre d'entrada a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Les persones que necessitin més informació es poden posar en contacte amb l’Oficina Local d’Habitatge (Tel. 93 572 11 70) els dimarts, dimecres i divendres, de 12 a 14 h.
  • A l’Oficina Comarcal d’habitatge del Vallès Oriental, sol·licitant cita prèvia. S’han habilitat dues línies telefòniques per atendre qüestions al respecte: 93 860 07 08 / 667 99 21 35 i el correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

El termini romandrà obert del 8 de juny a les 9 h fins al 17 de juny a les 17 h.

Les sol·licituds es tramitaran i resoldran per ordre de presentació al registre, sempre que la sol·licitud i la documentació estiguin completes i fins a l'esgotament del finançament disponible. En cas que sigui necessària l'esmena de la sol·licitud, s'ha d'entendre com a data de presentació el moment en què es disposi de tota la documentació exigida. La Generalitat ha habilitat una partida de 29.000.000 € per als ajuts.

 

Arxivat a: Habitatge - Covid-19, Joventut
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona