CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La gent gran torna a exhibir la seva vitalitat amb gimnàstica i ball després de dos anys de restriccions

La gent gran torna a exhibir la seva vitalitat amb gimnàstica i ball després de dos anys de restriccions

25/05/2022

Aquest dimecres al matí al voltant de 170 veïns i veïnes dels Casals de la Gent Gran han participat en una sessió de gimnàstica, balls en línia i sevillanes al pavelló del CEM Les Vernedes. La proposta està inclosa en la programació “Maig, mes de la salut de les dones”, que es perllongarà fins al 31 de maig amb tallers, xerrades i una passejada.

Les persones grans del poble han tornat a fer gala de la seva capacitat d'envellir de forma activa i saludable aquest matí, en una exhibició de gimnàstica, balls en línia i sevillanes que ha aplegat al voltant de 170 participants.

La trobada ha tingut lloc al pavelló del CEM Les Vernedes en comptes de als jardins de l’Ajuntament, per la previsió de pluja. Les responsables dels tallers de la gent gran han dinamitzat una jornada d’exercicis i balls amb públic a les grades per mostrar alguns dels moviments i coreografies que han après des que es van reprendre les sessions el setembre de l’any passat, després del parèntesi marcat per la pandèmia.

A la trobada s’ha fet un obsequi a la professora de balls en línia Mali Herrera, que es jubila després de 15 anys treballant a Montornès.

Més propostes a favor de la salut de les dones

La jornada d’aquest matí forma part de la programació Maig, mes de la salut de les dones. Les activitats continuaran aquests dies i fins al 31 de maig.

Aquesta tarda, la Biblioteca acull una xerrada d’alimentació saludable en la menopausa i un taller d’introducció al Mindfulness (escolta activa).

Demà dijous, a les 18 h a Can Saurina, es projectarà el documental Dona, vostè no té res, que anirà precedit d’un col·loqui sobre el biax de gènere en la medicina a càrrec de professionals sanitàries.

Finalment, el 31 de maig, a les 9.30 h es durà a terme una passejada i visita guiada a Can Masferrer dins del programa Salut, pas a pas. A més, durant tot el matí, infermeres del Centre d’Atenció Primària instal·laran una paradeta al carrer Major (cantonada amb el carrer del Riu Mogent) per realitzar cooximetries a les persones fumadores que ho desitgin i informar el veïnat dins de la XXIII Setmana Sense Fum i el Dia Mundial Sense Tabac.

Algunes de les activitats requereixen inscripció prèvia. Podeu consultar-ne tots els detalls al programa adjunt.

Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
Exhibició de gimnàstica a càrrec de la gent gran.
Exhibició de gimnàstica a càrrec de la gent gran.
Exhibició de balls en línia a càrrec de la gent gran.
Exhibició de sevillanes a càrrec de la gent gran.
La regidora de Gent Gran, Natalia Segura, amb la cap de Serveis Socials, Maribel Pinza, i la professora de gimnàstica,  Montse Marín.
Homenatge a la professora de balls en línia, Mali Herrera.
Foto de família amb totes les persones participants en la trobada.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona